ROTTERDAM CENTRUM
ROTTERDAM CENTRUM
PriOffice

Vergaderruimte

Wanneer je een vergaderruimte in Rotterdam Centrum nodig hebt, bijvoorbeeld voor het geven van een een training of workshop, ben je bij PriOffice aan het juiste adres. Deze locatie beschikt over een ruime vergadergelegenheid waar je gebruik van kunt maken:

  • Spreekruimte
    De comfortabele bank en fauteuil helpen je een ontspannen en gezellig gesprek te voeren. Ideaal voor bijvoorbeeld een coaching gesprek of een informele meeting waarbij je geen tafel nodig hebt. Deze ruimte is niet afgesloten en zit direct naast de keuken.

PriOffice Rotterdam spreekruimte
  • Vergaderruimte
    Er is een vergaderruimte aanwezig waar je kunt vergaderen met maximaal 10 personen. Met comfortabele stoelen en grote tafels kunnen de belangrijkste zaken in een prettige sfeer worden besproken.

PriOffice Rotterdam vergaderruimte

Vergaderfaciliteiten

Voor jouw vergadering of training biedt PriOffice diverse faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Presentatiematerialen zoals een flipchart met papier of een whitebord zijn beschikbaar op de locatie. Er is ook een smart TV aanwezig met wifi en ingebouwde Chromecast en deze is eenvoudig aan te sluiten op een laptop met de aanwezige HDMI kabel. Heb je iets specifieks nodig voor jouw meeting? Neem dan even contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Tijdens de vergadering is er voor de deelnemers koffie (Nespresso machine) en thee beschikbaar in de keuken en ook staan er waterkannen. In de keuken is een koelkast en een magnetron dus je kunt zelf lunch meenemen of iets bestellen. Direct naast ons zit de heerlijke lunchroom Broodje Aap waar alles vers wordt bereid. Dit bedrijf staat los van PriOffice dus je dient zelf de bestelling te organiseren.

Reserveren

Een vergaderruimte reserveer je minimaal 1 werkdag van tevoren en per dagdeel. Een dagdeel is een blok van 4 uur in de ochtend of de middag. Op verzoek kan het ook in de avond of in het weekend, maar dit is niet gegarandeerd. Tevens geldt op deze tijden een toeslag van 25%.

Een reservering maken doe je als volgt:

  • Stuur een mail naar [email protected]
  • Geef aan op welke PriOffice locatie je wilt vergaderen
  • Op welke datum + tijd
  • En met hoeveel personen

Je ontvangt vervolgens een bevestiging via email en we zorgen dat je een digitale sleutel ontvangt.

Toegang via de app

Alle locaties van PriOffice zijn onbemand, oftewel zonder receptie. Dat betekent dat je zelf naar binnen gaat via de EVVA Airkey app op je telefoon. Wij zorgen ervoor dat je toegang hebt op de tijden dat je hebt gereserveerd.

In Rotterdam Centrum kun je iedere werkdag terecht tussen 08:00-19:00 uur.

Kosten

De hieronder vermelde kosten zijn per dagdeel, ongeacht of je die volledige 4 uur aanwezig bent of niet. Het bedrag is afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt aan de vergadering. Wanneer je bij PriOffice gevestigd bent en dus het Plus abonnement hebt, krijg je 25% korting op de standaard tarieven.

VERGADEREN (per dagdeel)STANDAARD-25% (met PLUS)
Spreekkamer 2/4 personen € 46,50€ 35,00
Vergaderruimte 5-7 personen€ 140,00€ 105,00
Vergaderruimte 8-10 personen€ 186,50€ 140,00

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief gebruik van Wifi of bedraad internet, onbeperkt koffie en/of thee en gebruik van diverse presentatiemiddelen, gedurende de reserveringsperiode.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Ben je er klaar voor en wil je vergaderen bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.