Locatie Rotterdam II

Deze locatie zit in Rotterdam-Zuid, direct naast het Ikazia Ziekenhuis en het Winkelcentrum Zuidplein. Het iconische, stoere gebouw heeft een industriële uitstraling en een monumentale status. Het bedrijfsverzamelgebouw heeft 7 etages en PriOffice zit op de 3e verdieping.

De industriële stijl van het gebouw is doorgevoerd in de inrichting van het kantoor. Er zijn hoge plafonds waar de leidingen zichtbaar zijn en je hebt een mooi uitzicht op het Zuidplein waar het altijd leeft en bruist. Er zijn twee grote, open ruimtes waar je kunt werken, er is een vergaderruimte voor 6 personen en een kleine ruimte die vooral geschikt is om bijvoorbeeld een coachingsgesprek te voeren.

PriOffice Rotterdam

Goede bereikbaarheid

Onze locatie voor kantoorruimte, flexplekken en vergaderruimte ligt niet ver van de zuidring van Rotterdam. Dat maakt de locatie goed bereikbaar vanaf de A15, A29 en A16, dus vanuit alle hoeken van Nederland. Parkeren kan in de nabije omgeving en is betaald.
Zowel de halte van de metro als de bus zijn slechts een paar minuten lopen waardoor de locatie met openbaar vervoer (OV) uitstekend bereikbaar is.

  • Slechts een paar minuten van de snelwegen A15, A29 en A16

  • Tegenover het winkelcentrum (Zuidplein) en het Ikazia ziekenhuis

  • Diverse eetgelegenheden in nabije omgeving

  • Parkeren voor de deur (betaald)

  • Oplaadpunt voor elektrische auto’s 1 minuut lopen

  • Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus/metro)

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.