ROTTERDAM I
ROTTERDAM I
PriOffice
PriOffice

Postadres

Het huren van een vestigingsadres bij PriOffice gaat altijd in combinatie met het huren van een postadres (Postbox) bij PriPost. Bij de Kamer van Koophandel moet je namelijk zowel een vestigingsadres als een postadres opgeven en PriOffice doet niets met post.

PriPost heeft in iedere stad waar PriOffice een kantoor heeft, een postbusadres. Dat adres kun jij gebruiken om je post te ontvangen. Het huren van de Postbox kost slechts €5,- per maand. In Rotterdam kun je gebruik maken van onderstaand postadres:

Postbus 35002
Unit (jouw unieke boxnummer)
3005 DA Rotterdam

Postverwerking

PriPost is 100% gericht op het professioneel verwerken van post, dus je kunt er vanuit gaan dat jouw post in goede handen is. Je bepaalt zelf hoe jouw post verwerkt moet worden en daarin heb je meerdere opties. De meeste klanten kiezen ervoor hun post te laten scannen, omdat dit de snelste en meest voordelige optie is. Meerdere keren per week wordt de post gescand en vervolgens worden de documenten geüpload in jouw beveiligde omgeving. Daar kun je de post bekijken, downloaden, archiveren, etc. Je kunt bepaalde poststukken zelfs automatisch digitaal doorsturen naar bijvoorbeeld je boekhouder. Je hoeft dus nooit meer post te missen, ongeacht waar je woont, werkt of verblijft. De originele post kan vernietigd worden maar kan ook worden doorgestuurd. Tevens kan reclame er kosteloos uit gefilterd worden en dat scheelt een hoop ongewenste post (en kosten). Bekijk de website van PriPost om meer te lezen over de tarieven en de verschillende manieren van postverwerking.

postverwerking

Postadres aanpassen bij de Kamer van Koophandel

Op de KvK website kun je zelf je postadres aanpassen. Meer uitleg hierover vind je op deze pagina. Er zal gevraagd worden om een Toestemmingsverklaring welke je kunt downloaden vanuit het PriPortal. En betreft het een nieuw bedrijf dat nog ingeschreven moet worden? Print de Toestemmingsverklaring dan uit en neem deze mee naar je afspraak met de Kamer of de notaris.

Ook pakketten ontvangen?

Wil je dat wij ook pakketten voor jou ontvangen? Activeer dan de dienst PriParcel door in te loggen in het portal en op PriParcel te klikken. PriParcel kan jouw pakketten ontvangen, consolideren en doorsturen van en naar ieder adres ter wereld. Ook is er een speciale service voor het ontvangen en verwerken van webshop retouren. Houd er rekening mee dat we alleen pakketten kunnen ontvangen op het PriParcel afleveradres. Op jouw vestigingsadres in Rotterdam kunnen dus geen pakketten worden bezorgd.

Ben je er klaar voor en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.