ROTTERDAM I
ROTTERDAM I
PriOffice
PriOffice

Vergaderruimte

Ook om te vergaderen ben je bij PriOffice Rotterdam aan het juiste adres. Of voor het geven van een training of een workshop. Deze locatie beschikt over een aantal ruimtes waar je gebruik van kunt maken:

 • Spreekkamer
  In deze ruimte vind je drie comfortabele fauteuils waarin je ontspannen een gesprek kunt voeren. Dit is dus vooral geschikt voor bijvoorbeeld een coaching gesprek of een informele meeting waarbij je geen tafel nodig hebt.

 • Kleine vergaderkamer
  Deze kamer biedt plek voor 4-6 personen die aan een grote tafel kunnen zitten. Er hangt een whiteboard aan de muur dus die kan naar hartenlust gebruikt worden om aantekeningen op te maken.

 • Grote vergaderruimte
  In één van de twee open ruimtes staat een grote vergadertafel waar je met 10 personen aan kunt zitten. De open ruimte kun je afsluiten door de deur dicht te doen en dan is heel de ruimte dus alleen toegankelijk voor diegenen die deelnemen aan de vergadering.

Faciliteiten

Voor jouw vergadering of training biedt PriOffice diverse faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan een flip-over, een whiteboard en/of een TV waarop een laptop aangesloten kan worden. Omdat deze tools door meerdere mensen worden gebruikt, staan ze iedere keer op een andere plek. Kijk dus even rond en verplaats de tool naar de plek waar jij wilt vergaderen.

Tijdens de vergadering is er voor de deelnemers koffie (Nespresso machine) en thee beschikbaar in de keuken en ook staan er waterkannen. In de keuken is een koelkast en een magnetron dus je kunt zelf lunch meenemen of iets bestellen. Twee lokale suggesties zijn bijvoorbeeld Berry’s lunch of Broodje Q. Deze bedrijven staan los van PriOffice dus je dient zelf de bestelling te organiseren.

Reserveren

In Rotterdam I kun je terecht van 08:00-19:00 uur. Een vergaderruimte reserveer je minimaal 1 dag van tevoren en per dagdeel. Een dagdeel is een blok van 4 uur in de ochtend of de middag. Op verzoek kan het ook in de avond of in het weekend, maar dit is niet gegarandeerd. Tevens geldt op deze tijden een toeslag van 25%.

Een reservering maken doe je als volgt:

 • stuur een mail naar reserveren@prioffice.eu
 • geef aan op welke PriOffice locatie je wilt vergaderen
 • op welke datum + tijd
 • en met hoeveel personen

Je ontvangt vervolgens een bevestiging via email en we zorgen dat je toegang hebt via de EVVA app. Daarmee open je zelf de deuren om naar binnen te gaan. De centrale deur beneden is overdag altijd open dus je bezoekers kunnen zelf naar binnen en naar de 3e etage gaan. Daar kun jij de deur voor hen openen om ze te ontvangen.

Flexplek-rotterdam

Kosten

De hieronder vermelde kosten zijn per dagdeel, ongeacht of je die volledige 4 uur aanwezig bent of niet. Het bedrag is afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt aan de vergadering en is als volgt opgebouwd:

 BASICPLUS (-25%)
VERGADEREN
Spreekkamer 2/4 personen € 40,00 per dagdeel€ 30,00 per dagdeel
Vergaderruimte 5-7 personen€ 120,00 per dagdeel€ 90,00 per dagdeel
Vergaderruimte 8-10 personen€ 163,35 per dagdeel€ 122,50 per dagdeel

Ben je er klaar voor en wil je vergaderen bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.