Postadres

Waar PriOffice verantwoordelijk is voor de kantoren, de inrichting, de toegang en reserveringen, is PriPost verantwoordelijk voor de post en de verwerking hiervan. Daarom is voor alle PriOffice leden een additioneel PriPost abonnement noodzakelijk.

PriPost neemt jouw privacy zeer serieus. Om te voorkomen dat jouw post door andere, niet bevoegde personen wordt onderschept, wordt de post meerdere keren per week bij alle PriOffice locaties opgehaald en door PriPost op een centrale locatie in Nederland verwerkt. Om ervoor te zorgen dat de post vervolgens bij jou terecht komt, is het belangrijk dat jouw unieke Postboxnummer op de poststukken vermeld staat. Daarop wordt de post namelijk gesorteerd.

Tegenwoordig ontvangen de meeste bedrijven niet veel post meer, maar onder andere de Kamer van Koophandel en de belastingdienst zullen het vestigingsadres gebruiken om post naar je te sturen. Ook zien we dat de meest belangrijke stukken vandaag de dag nog steeds per post gaan.

Het huren van de Postbox kost slechts € 5,95 per maand + een klein bedrag voor de verwerking van je post.

Postverwerking: scannen of doorsturen

Jij bepaalt hoe we de post verwerken die we voor je ontvangen:

  • Scannen
    We scannen jouw post zodra het binnenkomt, zodat je dit digitaal kunt lezen. Bijvoorbeeld via de app op je telefoon. Jij bepaalt of we eerst de envelop scannen of dat we die meteen openmaken en de inhoud voor je scannen.
  • Doorsturen
    We sturen de post fysiek naar je door, verzameld in een grotere envelop. Dat kan zowel naar een adres in Nederland als naar locaties over heel de wereld.
  • Bewaren
    We bewaren jouw post, bijvoorbeeld als je tijdelijk in het buitenland bent. Zodra je zelf weer post kunt ontvangen sturen we het alsnog naar je door.

Tip: lees bij PriPost meer over de verschillende vormen van verwerken en de tarieven die we berekenen. Eventuele reclame filteren we er standaard gratis voor je uit.

postadres pripost
postadres pripost
pakketten ontvangen priparcel
pakketten ontvangen priparcel

Pakketten ontvangen

Wil je naast fysieke post ook pakketten door ons laten ontvangen? Voeg dan PriParcel toe aan jouw lidmaatschap. We ontvangen pakketten, consolideren zendingen en sturen die door naar ieder gewenst adres ter wereld. Op die manier helpen we je bijvoorbeeld met webshop retouren.

Let op: we kunnen pakketten alleen ontvangen op het PriParcel-afleveradres. Op jouw vestigingsadres zijn geen mensen aanwezig om het pakket aan te nemen.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.