VASTE KANTOORRUIMTE HUREN
VASTE KANTOORRUIMTE HUREN

Vaste kantoorruimte huren in verschillende steden

Op steeds meer locaties bieden wij kantoorruimtes aan voor vaste verhuur. Dit is al mogelijk vanaf 10 m2. waardoor je ook als ZZP’er of kleine ondernemer de mogelijkheid hebt een kantoor volledig voor jezelf te hebben, tegen de laagst mogelijke kosten.

Op dit moment bieden we vaste kantoorruimte aan op de volgende locaties:

 • Den Haag
  Op dit moment worden op de gehele eerste verdieping diverse kantoorunits gecreëerd van verschillend formaat (van 10-27 m2 en units kunnen ook gecombineerd worden). Deze komen allemaal beschikbaar voor vaste verhuur, naar verwachting per 1 april ’22. Meer informatie vind je op deze pagina.

Uw bureau met PriOffice
 • Breda
  Op de begane grond gaan we binnenkort diverse kantoorunits creëren die beschikbaar komen voor vaste verhuur. De oppervlakten zullen variëren van ongeveer 10 tot 25 m2. en units zijn ook te combineren. Meer informatie vind je op deze pagina.

Uw bureau met PriOffice
 • Utrecht (Zeist)
  Op deze locatie zijn 3 kantoorunits beschikbaar voor vaste verhuur, van respectievelijk 12 en 19,5 m2 op de eerste etage en 15 m2 op de begane grond (deze unit is reeds verhuurd). Meer informatie vind je op deze pagina.

Uw bureau met PriOffice
 • Amsterdam II
  Op deze locatie zijn 3 kantoorunits beschikbaar van 15 m2 VVO. De units hebben allen direct daglicht en zijn ingericht voor 2 personen. Twee ruimtes zijn reeds verhuurd, dus er is nog 1 ruimte beschikbaar. Meer informatie vind je op deze pagina.

Uw bureau met PriOffice