VERGADER EN WERK COMFORTABEL
VERGADER EN WERK COMFORTABEL
VERGADER EN WERK COMFORTABEL

Kantoorruimte nodig?

PriOffice biedt verschillende mogelijkheden om te vergaderen of te werken op locaties in Nederland. Of je nu een plek nodig hebt om een klant of je personeel te bespreken of gewoon een rustige plek om te bellen en je werk te doen … PriOffice biedt het allemaal.

Kantoorruimte of flexdesk in gezamenlijke ruimte

Je kan een flexdesk of kantoorruimte huren voor een paar uur, dagen, maanden of zelfs jaren in de multifunctionele gezamenlijke ruimtes. Je kunt vrij gebruik maken van ons WiFi (of bekabeld) netwerk en een lekker kopje Nespresso-koffie of thee pakken om je werk nog aangenamer te maken.

Meer privacy met gescheiden kantoorruimte

Als je meer privacy wilt, kun je ook kiezen voor een apart kantoor. Dit geeft je de mogelijkheid om je spullen op te slaan en je eigen privékamer te hebben. Deze kamer zal niet door anderen worden gebruikt en staat 7 dagen per week tot 24 uur per dag tot je beschikking. Deze optie is slechts beperkt beschikbaar, dus neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Personeelsvergadering of presentatie

PriOffice heeft verschillende vergaderzalen beschikbaar voor groepen van 2 tot 14 personen. In de kleinere ruimtes / spreekkamers kun je ontspannend met 2 of 3 personen vergaderen. Deze ruimtes worden vaak gebruikt door coaches of voor vergaderingen tussen collega’s.

Als je een grotere ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld om een presentatie te geven, kunnen we dit tot 14 personen verzorgen (afhankelijk van de locatie). Alle vergaderzalen hebben een flipchart, whiteboard en / of tv voor presentaties, gratis te gebruiken. Tijdens de vergadering kun je een lekker kopje koffie en thee pakken en op verzoek kan er een lunch worden verzorgd.

Kantoorruimte huren is alleen mogelijk voor leden, bekijk de opties hier.

Uw bureau met PriOffice
Uw bureau met PriOffice
Uw bureau met PriOffice
Uw bureau met PriOffice
Uw bureau met PriOffice