VERGADER EN WERK COMFORTABEL
VERGADER EN WERK COMFORTABEL

Kantoorruimte nodig?

PriOffice biedt verschillende mogelijkheden om te vergaderen of te werken op locaties in Nederland. Of je nu een representatieve locatie nodig hebt om een klant te ontvangen of een plek om rustig te bellen en je werk te doen… PriOffice biedt het allemaal.

Flexplek in gezamenlijke ruimte

Je kunt een flexplek huren voor een paar uur, een paar dagen of zelfs maanden in de multifunctionele gezamenlijke ruimtes. Je kunt vrij gebruik maken van ons WiFi (of bekabeld) netwerk en een lekker kopje Nespresso-koffie of thee pakken om je werk nog aangenamer te maken.

Meer privacy met gescheiden kantoorruimte

Als je meer privacy wilt, kun je ook kiezen voor een apart kantoor. Dit geeft je de mogelijkheid om je spullen op te slaan en je eigen privé-kamer te hebben. Deze kamer zal niet door anderen worden gebruikt en staat 7 dagen per week tot je beschikking. Deze optie is slechts beperkt beschikbaar, dus neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Vergadering of presentatie

PriOffice heeft verschillende vergaderruimtes beschikbaar voor groepen van 2 tot 14 personen. In de kleinere ruimtes / spreekkamers kun je ontspannen met 2 of 3 personen vergaderen. Deze ruimtes worden vaak gebruikt door coaches of voor kleine meetings tussen collega’s.

Als je een grotere ruimte nodig hebt, bijvoorbeeld om een presentatie te geven, kunnen we dit tot maximaal 14 personen verzorgen (afhankelijk van de locatie). Alle vergaderruimtes hebben een flipchart, whiteboard en/of tv en deze zijn gratis te gebruiken. Tijdens de vergadering kun je een lekker kopje koffie of thee pakken en op verzoek kan er een lunch worden verzorgd.

Kantoorruimte huren is alleen mogelijk voor leden.

Om te reserveren kun je een email sturen naar reserveren@prioffice.eu

Uw bureau met PriOffice
Uw bureau met PriOffice
Uw bureau met PriOffice
Uw bureau met PriOffice
Uw bureau met PriOffice

Wil je bij ons komen werken en lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.