Vaste kantoorruimte huren in verschillende steden

Op steeds meer locaties bieden wij kantoorruimte aan voor vaste verhuur. Dit is al mogelijk vanaf 10 m2. waardoor je ook als ZZP’er of kleine ondernemer de mogelijkheid hebt een kantoor volledig voor jezelf te hebben, tegen de laagst mogelijke kosten.

 • Den Haag
  Op de gehele eerste verdieping zitten diverse kantoorunits van verschillend formaat (van 10 tot 27 m2 en units kunnen ook gecombineerd worden). Deze units zijn voor de verhuur van vaste kantoorruimte. Meer informatie vind je op deze pagina.
 • Breda
  Op de eerste verdieping en begane grond zijn diverse kantoorunits beschikbaar voor vaste verhuur. De oppervlakten variëren van ongeveer 10 tot 200 m2. en units zijn ook te combineren. Meer informatie vind je op deze pagina.
 • Utrecht (Zeist)
  Op deze locatie zijn 3 kantoorunits beschikbaar voor vaste verhuur, van respectievelijk 12 en 19,5 m2 op de eerste etage en 15 m2 op de begane grond. Meer informatie vind je op deze pagina.
 • Amsterdam II
  Op deze locatie zijn 3 kantoorunits beschikbaar van 15 m2 VVO. De units hebben allen direct daglicht en zijn ingericht voor 2 personen. Meer informatie vind je op deze pagina.