LATEN WE ELKAAR HELPEN!
LATEN WE ELKAAR HELPEN!

GRATIS kantoorruimte in Barcelona!

Zie je jezelf al zitten, in een comfortabel kantoor met veel licht en uitzicht over de stad? Zonder de drukte, maar voorzien van alle gemakken en dichtbij de metro?

PriOffice is op zoek naar een nieuwe ondernemer om mee samen te werken, want helaas verhuist onze huidige ‘collega’ de stad uit.

Ben jij een kostenbewuste ondernemer die het meeste van zijn / haar werk op kantoor doet?
En is het voor jou geen probleem om af en toe een pakketje aan te nemen of weg te brengen naar de Correos?

In plaats van personeel in te huren, werken we liever samen met andere ondernemers die het kantoor voor hun bedrijf kunnen gebruiken. Zo besparen wij kosten en geniet jij van een gratis kantoor. Slim toch! Onze klanten zijn er ook blij mee, want zo houden we onze prijzen laag.

Wat bieden we jou:

Je hebt een fijn kantoor tot je beschikking waar je iedere dag comfortabel kunt werken en van waaruit je jouw bedrijf kunt runnen. Je hebt geen kosten aan huur, elektriciteit of internet, dat regelen wij allemaal. Je zal alleen zelf voor de koffie moeten zorgen…:-)
Het kantoor is zowel met de auto als het OV heel makkelijk te bereiken.

Wat vragen we van jou:

Bij voorkeur ben je 5 dagen in de week aanwezig, maar daar zit wel flexibiliteit in. We zouden eventueel ook met 2 ondernemers samen kunnen werken waarbij jullie onderling afstemmen wie er aanwezig is.
Daarnaast vragen we je het volgende voor ons te doen:

  • legen van de brievenbus die naast het kantoor zit
  • soms openen van post en inhoud scannen (er is een geavanceerde scanner aanwezig)
  • sommige enveloppen doorsturen met de post (Correos)
  • aannemen van pakketten wanneer deze bezorgd worden bij het kantooor
  • soms wegbrengen van pakketten naar Correos

That’s it!
De ene week ben je er wellicht 10 minuten tijd aan kwijt, de andere week wellicht een uurtje.

Wat doen wij:

PriOffice biedt kantoorruimte in Nederland (Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam) waar mensen kunnen flexwerken en vergaderen. Tevens bieden we bedrijven een adres om hun bedrijf te vestigen bij de Kamer van Koophandel. Het kantoor in Barcelona kan daar ook voor gebruikt worden, maar dus niet om te flexwerken. Daar is het veel te klein voor, want er zijn maar twee werkplekken.

Daarnaast kunnen al onze kantoren (dus ook het kantoor in Barcelona) als postadres worden gebruikt door zowel bedrijven als particulieren. Daarvoor werkt PriOffice samen met PriPost die duizenden klanten heeft uit meer dan 50 landen van de wereld. Dat is de reden dat er zowel post als pakketten op het kantoor in Barcelona bezorgd worden.

page-office-barcelona
page-office-spain-2

Interesse?

Neem even contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken en meer informatie met elkaar uit kunnen wisselen.

Je kunt met ons chatten, mailen of bellen.