Die dure flexplek kan goedkoper!

 
Je hebt een flexplek om te werken of gewoon om je woonadres privé te houden. Maar de kosten zijn niet gering en in deze tijden wil je daar toch een beetje op letten.

PriOffice; een vestigingsadres voor de KvK voor €29,95

Je kunt je bedrijf vestigen op een van de locaties van PriOffice voor slechts €29,95 per maand. Je ontvangt een huurcontract waarmee je kunt aantonen bij de KvK dat je bij ons flexibele kantoorruimte huurt. PriOffice pleegt regelmatig overleg met de Kamer van Koophandel en wij werken in overeenstemming met hun regels en voorwaarden.

PriOffice heeft comfortabele en representatieve locaties in Rotterdam, Amsterdam en Leidschendam. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om te werken op de locatie waar je staat ingeschreven. En sterker nog, je mag ook de andere locaties gebruiken om te flexwerken. Het is maar net wat jou uitkomt!

Een zakelijk postadres bij PriPost

Als jouw bedrijf op een van de PriOffice locaties is gevestigd, ontvangen we automatisch ook post voor je. Het ontvangen en verwerken van post (en pakketten) laten we over aan onze collega’s van PriPost. Als geen ander kunnen zij elke wens met betrekking tot postverwerking zorgvuldig vervullen. De meeste klanten kiezen ervoor om hun post te laten scannen, zodat alles direct digitaal beschikbaar is in het online klantenportaal (PriPortal).

Een PriPost abonnement heb je voor slechts €5,- per maand. Wanneer je je bedrijf wilt vestigen bij PriOffice gaat dit altijd in combinatie met een abonnement bij PriPost.

Wil je alleen een zakelijk postadres en zoek je geen adres om je bedrijf te vestigen?
Dan is het aanschaffen van een abonnement bij PriPost voldoende.

Voorkomen dat je nog langer te veel betaalt?

Profiteer van onze tijdelijke actie en vraag direct de kortingscode aan: DEZE ACTIE IS NIET MEER GELDIG

Met deze code betaal je tijdens de coronacrisis GEEN inschrijfkosten!
Zo kun je kosteloos starten en gelijk beginnen met geld besparen.