WORD LID VAN PRIOFFICE
WORD LID VAN PRIOFFICE
WORD LID VAN PRIOFFICE

JA! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Word lid van PriOffice!

Een lidmaatschap biedt veel voordelen en gemak. Maar … wees snel! We hebben een maximaal aantal leden, zodat er genoeg ruimte is voor iedereen om comfortabel te werken.

Je kunt binnen enkele minuten lid worden. Vanaf dat moment betaal je de zeer betaalbare ledentarieven voor kantoorruimtes en vergaderruimtes. Het lidmaatschap kan altijd onmiddellijk worden opgezegd.

 
BASIC
PLUS
PREMIUM

Tarief per maand

GRATIS
€ 39,95
nu
€ 29,95
€ 69,95
nu
€ 54,95
Eenmalige registratie kosten
€ 20,00
€ 20,00
Maandelijks opzegbaar
Vrij gebruik van kantoorruimte (fair use*)
-
-
Optie huren vergaderruimte (max 12 pers)
Optie huren spreekkamer (2/3 personen)
Optie huren flexplek (per dagdeel)
PriPost abonnement nodig voor postwerking
-
Adres te gebruiken als KvK vestigingsadres
-
Adres te gebruiken op website / media
-
Gratis koffie, thee en gebruik faciliteiten
-
Korting op huur kantoor / vergaderruimte
-
10%
25%
DIT WIL IK !
DIT WIL IK !
DIT WIL IK !

Een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel

Wil je een van onze locaties gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel? Kies dan voor het voordelige Plus of Premium lidmaatschap. Ongeacht welke locatie je kiest om te vestigen, je kunt op alle locaties werken of vergaderen.

Postverwerking

Wanneer je (jouw bedrijf) op een van onze locaties gevestigd bent, ontvangen we automatisch post voor je. Het verwerken van post en pakketten laten we over aan onze collega’s van PriPost. Zij kunnen als geen ander zorgvuldig elke wens qua postverwerking vervullen. De meeste klanten kiezen ervoor om de post te laten scannen zodat alles direct digitaal beschikbaar is in het online klantenportaal (PriPortal).
Voor leden met een Plus of Premium lidmaatschap is een abonnement bij PriPost noodzakelijk, zodat je post netjes verwerkt kan worden. Onze locaties zijn namelijk geen ophaallocatie voor de post. Een PriPost abonnement is er al voor slechts € 5,- per maand. Kijk op www.pripost.eu voor meer info.