REGISTREER NU GRATIS!
REGISTREER NU GRATIS!

Locatie Barcelona (€29,95 per maand)

  • Deze locatie ligt in het noordwestelijke deel van de stad, dichtbij de Ronda de Dalt (afrit 2). Het is mogelijk om je auto in de directe buurt te parkeren (gratis). De metrohalte (groene lijn L3) is op slechts 2 minuten lopen afstand.

  • In tegenstelling tot onze Nederlandse locaties, is het op onze Spaanse locatie niet mogelijk om te flexwerken noch te vergaderen. De locatie kan wel worden gebruikt als een virtueel kantoor voor het registreren van je bedrijf bij de Spaanse KvK (Registro Mercantil). Je kunt het adres tevens gebruiken als post- en/of correspondentieadres op websites en visitekaartjes.

  • PriOffice heeft samenwerkingen met enkele professionele co-working spaces in Barcelona waar we je graag naar doorverwijzen. Je vestigingsadres en je postadres zijn dus beiden op één vaste locatie, terwijl je van diverse co-working spaces gebruik kunt maken, net waar je zin in hebt. Er zitten er namelijk een hoop in Barcelona en zo zit je niet vast aan één plek!

Wil je met jouw bedrijf een vestiging openen in Spanje?

PriOffice werkt samen met een lokale, fiscale vertegenwoordiger die je nodig hebt voor de Spaanse fiscus. Deze persoon spreekt vloeiend Spaans, Nederlands en Engels. Meer informatie hierover vind je hier.