PRIOFFICE ZORGT VOOR EEN VEILIGE WERKOMGEVING

Alleen maar thuiswerken is niet ideaal dus we begrijpen heel goed dat je af en toe behoefte hebt om op een andere locatie werkzaam te zijn. Bijvoorbeeld een plek waar je een collega of een klant persoonlijk kunt ontmoeten. Of waar je juist ongestoord door kunt werken, omdat je daar thuis de rust niet voor hebt. Maar dan moet die plek wel veilig zijn, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

PriOffice heeft diverse kantoren waar je kunt flexwerken of vergaderen en we hebben de nodige maatregelen genomen die ervoor zorgen dat dit altijd veilig gebeurt:

Er wordt regelmatig schoongemaakt, vooral op plekken die veel worden aangeraakt, zoals deurklinken, sanitair en tafels.

Bij de ingang staat desinfecteermiddel, zodat de handen gedesinfecteerd kunnen worden bij binnenkomst.

Vooraf reserveren is noodzakelijk, zodat we het aantal mensen kunnen monitoren en er voldoende afstand gehouden kan worden.

ZORG VOOR JEZELF EN VOOR ELKAAR

Naast de maatregelen die wij nemen, vertrouwen we ook op de verantwoordelijkheid van onze leden. Wij doen er alles aan om een veilige omgeving te faciliteren en als lid is het jouw verantwoordelijkheid om je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Dus houd gepaste afstand, houd alles schoon en opgeruimd en zorg een beetje voor elkaar.