NIEUWE TARIEVEN
PER 01-01-2022
NIEUWE TARIEVEN
PER 01-01-2022

Tarieven 2022

We zijn op dit moment bezig te inventariseren wat het effect op ons is van de stijgende huur- en energieprijzen. We hebben daar nu nog onvoldoende zicht op en daarom blijven de prijzen voor bestaande klanten voor alsnog ongewijzigd!

Het zou kunnen dat we uiteindelijk toch de conclusie moeten trekken dat een (kleine) prijsverhoging noodzakelijk is. Dan zullen we je daar uiteraard tijdig over informeren. Maar voor alsnog gaan we ervan uit dat het effect op ons in 2022 gering is.

Wij doen er alles aan om onze diensten zo goed mogelijk te organiseren en automatiseren. Daardoor werken we efficiënt en kunnen we voor jou de kosten laag houden, ook in 2022. Ook zijn we continu op zoek naar fijne locaties die goed bereikbaar zijn en een professionele uitstraling hebben, maar wel betaalbaar zijn. Dat is soms best een uitdaging, maar zorgt er wel voor dat wij scherpe tarieven kunnen blijven aanbieden.

page-thumbs-up

Voordelig Flexwerken

We hebben gemerkt dat nog niet alle klanten op de hoogte zijn van onze zeer scherpe tarieven voor het flexwerken. Deze tarieven blijven ook in 2022 ongewijzigd en zijn:

  • Een losse dag – €15,00
    Wil je maar af en toe komen werken? Kies dan voor een losse dag voor slechts €15,- inclusief koffie, thee, en natuurlijk een snelle internetverbinding

  • Twee dagen in week – €55,00 per maand
    Ben je van plan om vaker te komen werken? Dan is dit (meest gekozen) abonnement zeer voordelig en ben je verzekerd van een plek.

  • Onbeperkt – €99,00 per maand
    Wil je iedere dag terecht kunnen? Dan ben je voor slechts €99,- per maand klaar en kun je werken waar en wanneer je wilt

Tip: het maakt  niet uit op welke locatie je bent gevestigd, want je kunt op alle locaties van PriOffice komen flexwerken.

Reserveren gaat eenvoudig door je verzoek te sturen naar [email protected]