TARIEVEN 2024

Vanaf 1 januari 2024 zijn wij helaas genoodzaakt om onze tarieven te verhogen. Dit wordt vooral veroorzaakt door de gestegen huur- en energiekosten en het energieplafond dat gaat verdwijnen. In 2023 liepen de huurverhogingen soms op tot 14,5% en ook aankomend jaar worden er weer verhogingen doorgevoerd. Qua energie zijn de tarieven in sommige gevallen zelfs verdriedubbeld! We kunnen dan ook niet anders dan een deel van deze kosten te verdelen over alle gebruikers, wat zich uit in onder andere een hogere prijs voor de vestigingsadressen.

Wij werken er continu aan om de kosten in de hand te houden want het is en blijft ons streven om onze diensten tegen de scherpst mogelijke prijzen aan te bieden. Als het niet nodig is, verhogen we niet, en daarom zijn onze verhogingen gelukkig altijd nog lager dan de landelijke gemiddeldes gepresenteerd door het CBS.

Heb je vragen hierover? Schroom niet om ons een berichtje te sturen en we helpen je graag!

header-betaling-en-facturatie-sm

Nieuwe tarieven voor de vestigingsadressen

LOCATIE20232024%
Amsterdam€ 41,50€ 44,958,31
Rotterdam / Den Haag / Utrecht€ 34,50€ 36,756,52
Overige locaties€ 32,50€ 34,255,38

Goed om te weten!

Het maandelijkse tarief van PriPost van €5,95 blijft ongewijzigd!

DE NIEUWE TARIEVEN VOOR FLEXWERKEN EN VERGADEREN

We hebben gemerkt dat nog niet alle klanten op de hoogte zijn van onze zeer scherpe tarieven voor het flexwerken. Zelfs met deze verhogingen zijn wij nog steeds een van de meest voordelige aanbieders van flexplekken en vergaderruimtes.

  • Een losse dag – €22,50
    Wil je maar af en toe komen werken? Kies dan voor een losse dag voor €22,50 inclusief koffie, thee, en natuurlijk een snelle internetverbinding

  • Twee dagen in week – €80,00 per maand
    Ben je van plan om vaker te komen werken? Dan is dit (meest gekozen) abonnement zeer voordelig en ben je verzekerd van een plek.

  • Onbeperkt – €135,00 per maand
    Wil je iedere dag terecht kunnen? Dan ben je voor slechts €135,- per maand klaar en kun je werken waar en wanneer je wilt

Tip: het maakt  niet uit op welke locatie je bent gevestigd, want je kunt op alle locaties van PriOffice komen flexwerken.

Reserveren gaat eenvoudig door je verzoek te sturen naar [email protected]