Opzeggen is heel eenvoudig

Om jouw lidmaatschap bij PriOffice te beëindigen, log je in op het PriPortal. Klik op PriOffice > Mijn PriOffice > Opzeggen en kies een datum. De opzegtermijn is 1 kalendermaand. Dus zeg je als voorbeeld op 15 maart op, dan is de einddatum van jouw overeenkomst 30 april.

Je ontvangt van ons uiteraard een bevestiging, zodat je er zeker van kunt zijn dat wij het bericht hebben ontvangen. Heb je niets ontvangen? Neem dan zeker even contact met ons op om te controleren of de opzegging goed is doorgekomen.

Uitschrijven bij de Kamer van Koophandel

Op de laatste dag van jouw lidmaatschap controleert onze administratie of jouw bedrijf is uitgeschreven van ons adres. Is dit niet het geval, dan bestaat de mogelijkheid dat de opzegging wordt herroepen. Je staat immers nog gevestigd op ons adres dus je maakt nog gebruik van de dienst. Dat betekent dat het lidmaatschap en de bijbehorende kosten doorlopen.

Zorg er dus voor dat je de wijziging tijdig doorgeeft aan de Kamer van Koophandel, aangezien zij enkele dagen nodig hebben om de wijziging door te voeren in het Handelsregister.

page-opzeggen