PriPost
PriPost
PriPost

Postverwerking door PriPost

Als jouw bedrijf op één van onze locaties gevestigd is, ontvangen we automatisch post voor jouw. De verwerking van post gebeurt door onze collega’s van PriPost, een professionele postverwerker die al meer dan 9 jaar bestaat. PriPost heeft duizenden klanten uit meer dan 55 landen over de hele wereld voor wie zij post ontvangen en verwerken. Alle post wordt verwerkt op een centrale locatie in Nederland (voor de Nederlandse locaties) en in Barcelona.

Met de uitstekende service van PriPost wordt jouw post op een professionele manier gezorgd, zodat je kunt ontspannen en concentreren op jouw bedrijf.

Post doorsturen of scannen

Je kunt beslissen hoe je post wordt verwerkt.

  • Als je de doorstuurservice kiest, wordt je post periodiek doorgestuurd door de traditionele postdienst van PostNL (Nederland) of Correos (Spanje). De enveloppen die voor je ontvangen zijn, worden verzameld, in een grotere envelop samengevoegd en als één zending naar je verzendadres doorgestuurd.
  • Als je kiest voor de scanservice, wordt je post gedigitaliseerd en geüpload naar de PriPortal. Dit is de voordeligste en meest praktische optie, waar er geen kans op vertraging is. Dankzij speciale functionaliteiten zoals ‘slimme mappen’ kun je de scans ook doorsturen naar b.v. je boekhouder.

Een abonnement bij PriPost is vereist, dat is al beschikbaar is voor slechts € 5 per maand. Kijk op www.pripost.eu voor meer info.

Meer voordelen …

Geen zin om reclame te ontvangen?
PriPost kan dit gratis uitfilteren.

Wil je ook pakketten of aangetekende zendingen ontvangen?
Geen probleem, PriPost kan documenten en pakketten ontvangen die een handtekening nodig hebben.

Bekijk nu hun website voor meer informatie: www.pripost.eu.