Postverwerking door PriPost

Als jouw bedrijf op één van onze locaties gevestigd is, ontvangen we automatisch ook post voor je. Al is het alleen maar van de KvK… De post wordt verwerkt door onze collega’s van PriPost, een professionele postverwerker die al meer dan 13 jaar bestaat. PriPost heeft duizenden klanten in meer dan 118 landen voor wie zij post ontvangen en verwerken. Oftewel, jouw post is in goede handen.

Het PriPost abonnement kost slechts € 5,95 per maand. PriPost haalt dagelijks de post op bij alle PriOffice locaties om deze vervolgens op een centrale locatie te verwerken. Daarnaast betaal je een klein bedrag voor het scannen of doorsturen van de post.

postverwerking
PriPost-logo

Post doorsturen of scannen

Je kunt zelf beslissen hoe jouw post wordt verwerkt.

  • Doorsturen
    Als je kiest voor doorsturen, wordt je post met een door jou gekozen frequentie doorgestuurd naar het adres van jouw keuze. De ontvangen enveloppen worden verzameld en in een grotere envelop doorgestuurd als één zending.
  • Scannen
    Als je kiest voor scannen, wordt je post op de dag van ontvangst gescand en geüpload naar het klantenportaal (PriPortal). Dit is de voordeligste en de snelste optie, omdat de post direct wordt verwerkt. Dankzij speciale functionaliteiten in het portal, zoals ‘slimme mappen’ kun je de scans ook direct doorsturen naar bijvoorbeeld je boekhouder.

Meer voordelen…

Geen zin om reclame te ontvangen?
PriPost filtert de reclame er gratis voor je uit.

Wil je ook pakketten ontvangen?
Via PriParcel is het mogelijk om pakketten te ontvangen. Die pakketten kunnen, eventueel geconsolideerd tot één zending, naar je doorgestuurd worden. Naar ieder adres wereldwijd, ook naar een pick-up point. Voor webshops biedt PriParcel zelfs een speciale service om retouren te verwerken.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.