THUISWERKEN NIET IDEAAL..?
THUISWERKEN NIET IDEAAL..?

Werken in alle rust

Inmiddels zitten we al weer een aantal weken thuis en dat is helaas niet voor iedereen ideaal… Zeker wanneer je kinderen hebt kan het heel lastig zijn om geconcentreerd je werk te doen.

Gelukkig is er een oplossing, zelfs in deze corona-tijd.

PriOffice heeft in Amsterdam en Rotterdam comfortabele en ruime kantoren waar je in alle rust kunt komen werken. De werkplekken bieden voldoende ruimte om meer dan 1,5 meter afstand te houden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er niet teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Zo kun jij ontspannen werken, zonder afleiding, en krijg je in een paar uurtjes een hoop werk verzet. Wij krijgen van onze leden vaak te horen dat ze in een halve dag bij ons meer voor elkaar krijgen dan in een hele dag thuis!

Flexplek-rotterdam

De locaties

Beide kantoren zijn makkelijk te bereiken met zowel de auto als het OV. In Amsterdam kun je zelfs gratis parkeren! Via een app krijg je toegang zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en niet afhankelijk bent van ons. Er is een snelle Wifi-verbinding en je kunt een lekkere kop koffie of thee pakken wanneer je maar wilt.

Lid worden

Om gebruik te maken van de kantoorruimtes van PriOffice, dien je eerst lid te worden. Een Basic lidmaatschap is helemaal gratis en verplicht je tot niets. We vinden het alleen prettig om te weten wie er bij ons aan het werk is, dus daarom vragen we je wat gegevens in te vullen. Met een Plus lidmaatschap kun je ons adres ook als zakelijk postadres gebruiken en als vestigingsadres voor de KvK. Je hebt dan ook 25% korting op de huur van een flexplek!

Zodra je lid bent, kun je een flexplek reserveren door even contact met ons op te nemen. We moeten immers kijken of er voldoende plek is. Voor het huren van een flexplek betaal je vanaf € 3,10 per uur met een minimum van 4 uur per dag, inclusief onbeperkt koffie en thee.

Ben je er klaar voor en wil je heerlijk rustig werken bij PriOffice?

Klik op onderstaande button en word lid

[maxbutton id=”24″]

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.