We hebben het al aangekondigd maar eindelijk is het dan zover…

Beesiks Office Space wordt voortgezet door PriOffice

De geschiedenis

Bijna tien jaar geleden zijn we begonnen met PostboxNL (nu PriPost). We kregen vaak de vraag of het mogelijk was om ook in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Om deze klanten te bedienen zijn we begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheden. Toen we ongeveer vijf jaar geleden werden genomineerd als een innovatief bedrijf voor de LiveWire-Award, gaf de Kamer van Koophandel de goedkeuring om bedrijven te registreren op ons adres in Leidschendam. Met het oog op uitbreiding hebben we kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Barcelona gekocht en de naam Beesiks Office Space gebruikt om de klanten van PriPost ook een vestigingsadres aan te bieden. Ons doel was en is om dit als een service voor PriPost-klanten aan te bieden tegen de laagst mogelijke kosten.

In deze nieuwe fase brengen we Beesiks Office Space onder de paraplu van PriGroup met de naam PriOffice. Het doel van de Prigroup is om praktische diensten te leveren tegen de laagst mogelijke prijs met de best mogelijke service, die het leven van de hardwerkende ondernemer gemakkelijker maakt.

Wat zal er veranderen met PriOffice?

Er zijn niet veel veranderingen. Een paar dingen hebben echter een verklaring nodig.

  • Beesiks Office Space brengt administratiekosten in rekening voor facturering per kwartaal. Met PriOffice wordt deze toeslag geannuleerd (en bespaar je € 2,50 per maand).
  • Je krijgt de mogelijkheid om de contractperiode (en factuurperiode) aan te passen. Een extra optie (op verzoek) is toegevoegd om te kiezen voor een contractperiode van één jaar. Met deze optie ontvang je 2,5% korting op de totale factuur.
  • Op veel verzoeken introduceren we ook een Premium-lidmaatschap (alle leden hebben momenteel een “Plus” -lidmaatschap). Als Premium-lid heb je onbeperkt toegang tot een flexdesk op al onze Nederlandse locaties tijdens werkuren (fair use policy). Bovendien krijg je een 25% korting op de tarieven voor vergaderruimtes!
  • Onze kantoren hebben video deurbellen en bluetooth sloten gekregen en zijn op afstand te openen.
  • Een andere nieuwe wijziging zal worden verzorgt door PriServices. Als de administratieve dochter van de PriGroup, zal PriServices de facturen en betalingen verzorgen namens PriOffice (en in de toekomst van alle Pri-services).
  • Binnenkort zal PriOffice ook toegankelijk zijn via PriPortal. Het doel is om alle klanten één duidelijke factuur- en betalingsmethode te bieden.
  • In 2020 zijn de tarieven voor de meeste klanten ongewijzigd. Er zijn echter een paar klanten waar we, door omstandigheden, het maandtarief niet hebben geïndexeerd op het huidige niveau van € 29,95 per maand. Met ingang van de volgende factuurperiode zullen ook deze leden het nieuwe tarief gaan betalen. Het is een feit en zijn ons ervan bewust dat we met dit tarief van € 29,95 veruit de goedkoopste zijn in de gebieden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag (en de rest van Nederland) ….

Tot zover het goede nieuws …

  • Om onze tarieven zo laag mogelijk te houden, zijn we genoodzaakt een borg van twee maanden lidmaatschapsgeld in te voeren. Helaas is het aantal klanten met slechte betalingsgewoonten groter dan we hadden verwacht. Deze borg zal in twee keer worden gefactureerd. Dit wordt afzonderlijk vermeld op de factuur (of, wanneer je al een automatische incasso gebruikt, ontvang je een afzonderlijke factuur). De borg wordt uiteraard terugbetaald nadat het abonnement is opgezegd (zie de algemene voorwaarden van PriOffice).

Ok duidelijk, maar wat moet ik doen?

Met het formulier op deze pagina kun je je lidmaatschap naar je eigen wensen aanpassen.

Wat gebeurt er als ik geen keuze maak?

Je wordt automatisch overgezet in de volgende factuurperiode naar een PriOffice Plus-lidmaatschap met dezelfde factuurfrequentie die je nu hebt. Daarmee wijzigt dan ook de contractperiode. Door je lidmaatschap voort te zetten, ga je akkoord met de Algemene en Bijzondere Voorwaarden van PriOffice en de Algemene Voorwaarden van PriServices. PriOffice neemt alle lidmaatschappen en huurcontracten over van Beesiks Office Space. We hebben de Kamer van Koophandel al geïnformeerd over deze stap. Je hebt geen nieuwe huurovereenkomst nodig. De huurovereenkomst van Beesiks Office Space blijft geldig.

Wat als ik dit niet wil?

We zien je natuurlijk niet graag vertrekken, maar dat is eigenlijk de enige optie die er is … We gaan als Pri groep vooruit en moeten deze stappen nemen om ons serviceniveau te kunnen handhaven. Echter … hier heb je het laatste woord over! Wanneer je je lidmaatschap wilt beëindigen … bel ons of stuur een e-mail en wij zullen de beëindiging van uw lidmaatschap conform de Algemene Voorwaarden van Beesiks Office Space bevestigen.

We kijken ernaar uit je in de toekomst ook van dienst te kunnen zijn. Heb je nog vragen? We helpen je graag verder!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.