PriOffice Rotterdam I grote vergaderruimte-kl

Vergaderruimte huren

Neem plaats in onze relaxstoelen in Rotterdam, kies een professionele plek aan tafel of zorg er tijdens een lezing voor dat er plaats is voor iedereen die je wilt inspireren of motiveren. In een kleine of een grotere ruimte, natuurlijk inclusief alle faciliteiten die je nodig hebt om te vergaderen of om een andere reden bij elkaar te komen.

Voor 2 tot 12 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vergaderruimte in Breda, Amsterdam of Den Haag? We zetten een paar van de opties voor je op een rij:

 • Zakelijk overleg
  Samen overleggen en jouw klant of relatie liever niet thuis ontvangen? Onze vergaderruimte is dan een uitstekende keuze. Makkelijk en flexibel te huren, bijvoorbeeld om daar een ochtend, een middag of een hele dag gebruik van te maken.
 • Kleine vergadering
  Organiseer je een kleine vergadering met 3 of 4 personen? Zorg er in onze vergaderruimte voor dat iedereen een plek aan tafel heeft. Makkelijk bereikbaar en ideaal om een professionele indruk te maken.
 • Grote vergaderruimte
  Met meer partijen bij elkaar komen en daarvoor op zoek naar een ruime locatie? Organiseer vergaderingen tot 12 personen, om in één keer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en de knopen door te hakken.
 • Workshop, presentatie of training
  Organiseer een workshop, presentatie of training in Amsterdam of Rotterdam. Gebruik onze grootste ruimten om jouw verhaal op een overtuigende manier over te brengen op alle deelnemers.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt als je een vergaderruimte wilt huren in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam? Met onze twee lidmaatschappen heb je de mogelijkheid om de ruimte te boeken, op de manier die bij jou past:

 • Basic
  Het gratis lidmaatschap, voordelig wanneer je maar incidenteel een vergaderruimte nodig hebt. Je betaalt iets meer voor de huur van de vergaderruimte, maar je hebt geen vaste kosten. En je bent nog steeds heel voordelig uit.
 • Plus
  Een betaald abonnement, met 25% korting op de vergaderruimte die je wilt boeken. De voordeligste optie wanneer je regelmatig een ruimte wilt huren.

Je kunt de vergaderruimte zo vaak boeken als je wilt, maar we hebben beperkte beschikbaarheid. Wil je regelmatig vergaderen met klanten of er in ieder geval iedere maand voor zorgen dat je ze een keer spreekt? Boek dan ruim van te voren zodat je zeker weet dat je terecht kunt.

Vergaderruimte huren

Wil je een vergaderruimte huren in bijvoorbeeld Zwolle, Den Haag of Breda? Wij zorgen ervoor dat je op een representatieve locatie kunt overleggen, vergaderen, presenteren of trainen. Met alle professionele faciliteiten die je zoekt en om een goede indruk te maken op klanten en andere relaties die je graag wilt uitnodigen.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.