VERGADERRUIMTES IN VERSCHILLENDE FORMATEN
VERGADERRUIMTES IN VERSCHILLENDE FORMATEN

Vergaderruimte: voor 2 tot 12 personen

Vergaderruimte huren in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Vind de beste plek om 1-op-1 te overleggen of geef een training, workshop of presentatie in een grotere ruimte. Makkelijk bereikbaar, flexibel beschikbaar en bovendien heel voordelig.

Neem plaats in onze relaxstoelen in Rotterdam, kies een professionele plek aan tafel of zorg er tijdens een lezing voor dat er plaats is voor iedereen die je wilt inspireren of motiveren. In een kleine of een grotere ruimte, natuurlijk inclusief alle faciliteiten die je nodig hebt om te vergaderen of om een andere reden bij elkaar te komen.

Voor 2 tot 12 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vergaderruimte in Breda, Amsterdam of Den Haag? We zetten een paar van de opties voor je op een rij:

 • Zakelijk overleg
  Samen overleggen en jouw klant of relatie liever niet thuis ontvangen? Onze vergaderruimte is dan een uitstekende keuze. Makkelijk en flexibel te huren, bijvoorbeeld om daar een ochtend, een middag of een hele dag gebruik van te maken.
 • Kleine vergadering
  Organiseer je een kleine vergadering met 3 of 4 personen? Zorg er in onze vergaderruimte voor dat iedereen een plek aan tafel heeft. Makkelijk bereikbaar en ideaal om een professionele indruk te maken.
 • Grote vergaderruimte
  Met meer partijen bij elkaar komen en daarvoor op zoek naar een ruime locatie? Organiseer vergaderingen tot 12 personen, om in één keer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en de knopen door te hakken.
 • Workshop, presentatie of training
  Organiseer een workshop, presentatie of training in Amsterdam of Rotterdam. Gebruik onze grootste ruimten om jouw verhaal op een overtuigende manier over te brengen op alle deelnemers.
page-vergaderruimte-small
page-kleine-vergaderkamer-small
Amsterdam-vergaderruimte

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt als je een vergaderruimte wilt huren in Amsterdam of Rotterdam? Met ons (gratis) lidmaatschap heb je de mogelijkheid om de ruimte te boeken, zodra jij die nodig hebt:

 • Basic
  Het gratis lidmaatschap, om een vergaderruimte te boeken als je die nodig hebt.
 • Plus
  Een betaald abonnement, met 25% korting op de vergaderruimte die je wilt boeken.

Je kunt de vergaderruimte zoveel boeken als je wilt. Wil je regelmatig vergaderen met klanten of er in ieder geval iedere maand voor zorgen dat je ze een keer spreekt? We beperken het aantal leden op een locatie. Daarmee voldoen we aan de richtlijnen van de Kamer van Koophandel en zorgen we ervoor dat jij de ruimte goed kunt gebruiken.

Vergaderruimte huren

Wil je een vergaderruimte huren in Amsterdam, Den Haag of Breda? Wij zorgen ervoor dat je op een representatieve locatie kunt overleggen, vergaderen, presenteren of trainen. Met alle professionele faciliteiten die je zoekt en om een goede indruk te maken op klanten en andere relaties die je graag wilt uitnodigen.

Ben je er klaar voor en wil je vergaderruimte huren bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.