EEN KVK VESTIGINGSADRES VOOR €29.95!
EEN KVK VESTIGINGSADRES VOOR €29.95!
EEN KVK VESTIGINGSADRES VOOR €29.95!

Een vestigingsadres in Amsterdam

Inschrijfadres – Zakelijk adres – Virtual office

PriOffice heeft een kantoor in Amsterdam waar je flexibele kantoorruimte kunt huren en waar je jouw bedrijf kunt registreren voor de Kamer van Koophandel. Overeenkomstig de regels van de Kamer heb je de mogelijkheid om elke werkdag tussen kantooruren te werken op het adres in Amsterdam waar je staat ingeschreven. Of je dat doet, is natuurlijk aan jou.

Je kunt ook gebruik maken van de andere locaties van PriOffice, in Rotterdam en Leidschendam (Den Haag en Utrecht volgen binnenkort). Met andere woorden, ongeacht waar je bedrijf is gevestigd, je kunt op elke PriOffice locatie komen werken.

Kenmerken kantoor Amsterdam

Het Amsterdamse kantoor is gevestigd in een modern gebouw vlakbij de A9, A4 en A10. De internationale luchthaven Schiphol zit op 10 minuten afstand. Je kunt naast het gebouw gratis parkeren en ook het OV is dichtbij. Het kantoor heeft een grote gemeenschappelijke ruimte waar je kunt flexwerken. Er zijn ook ruimtes waar je afgesloten kunt zitten voor een bespreking of vergadering.

Een vestigingsadres in Amsterdam conform de regels van de Kamer van Koophandel.

PriOffice heeft regelmatig overleg met de KvK en wij werken in overeenstemming met hun regels en voorwaarden. Met het Plus en Premium lidmaatschap kun je jouw bedrijf bij ons vestigen en ontvang je van ons een huurovereenkomst. Hiermee kun je aan de Kamer aantonen dat je bedrijf daadwerkelijk bij ons gevestigd is en dat je werkt vanuit deze locatie.

Postverwerking door PriPost

Wanneer jouw bedrijf op een van onze locaties is ingeschreven, ontvangen we automatisch ook post voor je. Het verwerken van post en pakketten laten we over aan onze collega’s van PriPost Als geen ander kunnen zij elke wens met betrekking tot postverwerking zorgvuldig vervullen. De meeste klanten kiezen ervoor om hun post te laten scannen, zodat alles direct digitaal beschikbaar is in het online klantenportaal (PriPortal).

Een abonnement bij PriPost is dus vereist wanneer je jouw bedrijf bij PriOffice wilt vestigen.
Voor slechts € 5 per maand heb je je eigen Postbox. Check hier voor meer informatie.

De aanvraagprocedure voor een vestigingsadres in Amsterdam

Er is een limiet aan het aantal ondernemers dat we kunnen vestigen in Amsterdam, omdat we voldoende werkruimte willen garanderen voor iedereen. Dus check hier voor beschikbaarheid. Vervolgens, de stappen zijn:

Stap 1

Word PriPost-klant en kies uw unieke Postbox-nummer

Stap 2

Word lid bij PriOffice met minimaal een Plus-lidmaatschap

Stap 3

Registreer uw bedrijf bij de Kamer met de PriOffice huurovereenkomst