EEN KVK VESTIGINGSADRES VANAF
SLECHTS € 32,50 PER MAAND!
EEN KVK VESTIGINGSADRES VANAF
SLECHTS € 32,50 PER MAAND!

Een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel

Inschrijfadres – Zakelijk adres – Virtual office

Wanneer je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel registreert op één van de PriOffice locaties, kun je eenvoudig zaken en privé gescheiden houden. Je PriOffice vestigingsadres zal vanaf dat moment vindbaar zijn in het Handelsregister van de KvK. Een bijkomend voordeel is dat je jouw bedrijf een professionele uitstraling geeft, door de representatieve kantoren van PriOffice. Klanten zoeken immers geregeld het adres op en uit onderzoek blijkt uit dat je serieuzer genomen wordt met een professionele locatie. Daarnaast heb je gelijk een mooie plek waar je klanten kunt uitnodigen!

Eén vestigingsadres, meerdere kantoorruimtes

Met ons Plus lidmaatschap kun je jouw bedrijf registreren bij de Kamer van Koophandel op één van de PriOffice locaties. De KvK stelt dat je alleen kunt vestigen op de locatie van waaruit daadwerkelijk de werkzaamheden plaatsvinden. Daarom heb je bij ons elke dag gedurende kantoortijden (en op verzoek ook daarbuiten) toegang tot je vestigingsadres. En wil je een keer op een van de andere locaties komen werken? Ook dat kan! Want het maakt namelijk niet uit op welke locatie je gevestigd bent. Je kunt altijd van al onze locaties gebruik maken om te werken of te vergaderen.

Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om zelf te bepalen waar je werkt en hoe vaak je dit wilt doen. Een eigen bureau voor een dagdeel? Vergaderen met een groep of met een klant afspreken in een spreekkamer? Het is allemaal mogelijk. En PriOffice is druk aan het uitbreiden, zodat we door heel Nederland kantoren hebben waar jij terecht kunt.

Kamer van Koophandel kantoor

Ongeacht op welke locatie jouw bedrijf gevestigd is, je kunt elke PriOffice locatie in Nederland gebruiken om te werken of te vergaderen.

Om te voldoen aan de regels van de KvK is er een limiet aan het aantal ondernemers dat we kunnen vestigen op een locatie. Er moet immers voldoende plek zijn voor iedereen om te kunnen werken. Maar gelukkig zijn we druk aan het uitbreiden en is de kans groot dat we plek voor je hebben. Op dit moment hebben we 12 kantoren in Nederland en zitten we onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Utrecht (Zeist), Eindhoven, Arnhem (Duiven) en Zwolle.

PriOffice werkt volgens de regels van de Kamer van Koophandel

PriOffice heeft regelmatig overleg met de Kamer van Koophandel en wij werken in overeenstemming met hun regels en voorwaarden. Met het Plus lidmaatschap ontvang je een huurovereenkomst waarmee je aan de Kamer kunt aantonen dat je bij ons een vestigingsadres huurt, waar je ook je werkzaamheden kunt uitvoeren. Op die manier voldoe je netjes aan de regels en hoef jij je nergens zorgen over te maken. De Kamer van Koophandel of de belastingdienst kan in sommige gevallen aanvullende informatie verzoeken.

Postverwerking door PriPost

Wanneer je op één van onze locaties gevestigd bent, komt er automatisch ook post voor jou binnen op dat adres, bijvoorbeeld van de KvK. Om die reden heb je altijd een abonnement bij PriPost nodig, zodat zij jouw post professioneel kunnen verwerken. Het PriPost abonnement kost slechts € 5,50 per maand. PriPost haalt dagelijks de post op bij alle PriOffice locaties om deze vervolgens op een centrale locatie te verwerken.

Je kunt uiteraard zelf bepalen hoe jouw post verwerkt moet worden. De meeste klanten kiezen ervoor om hun post te laten scannen, omdat dit de snelste en meest voordelige optie is. Je kunt je post namelijk dezelfde dag digitaal bekijken waardoor je nooit meer iets hoeft te missen, ongeacht waar je woont, werkt of verblijft. PriPost biedt ook praktische oplossingen zoals het kosteloos filteren van reclame en het ontvangen van pakketten. Bekijk de website van PriPost om meer informatie te zien over de tarieven en de verschillende manieren van postverwerking.

Kamer van Koophandel kantoor
PriPost logo

Waarom is PriOffice een stuk voordeliger dan veel andere aanbieders?

Bij PriOffice betaal je alleen voor wat je gebruikt en dat scheelt een hoop geld. In plaats van dure all-in abonnementen betaal je bij ons apart voor het vestigingsadres en apart voor het flexwerken of vergaderen. Zo houd je zelf de kosten in de hand.

Tevens zijn wij goed geautomatiseerd, waardoor we geen persoonlijk bemande recepties nodig hebben op onze locaties. De post wordt immers verwerkt door PriPost en de toegang tot de locaties wordt verstrekt via een app. Met deze ‘digitale sleutel’ kun jij heel gemakkelijk zelf de deur openen.

Ben je klaar om een vestigingsadres te huren bij PriOffice?

Regel het eenvoudig vandaag nog!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.