Een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel

Inschrijfadres – Zakelijk adres – Virtual office

Wanneer je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel registreert op één van de PriOffice locaties, scheid je eenvoudig zaken en privé en dat is wel zo prettig. In het KvK Handelsregister is voortaan ons adres vindbaar dus jouw adres blijft privé. Een bijkomend voordeel is dat je jouw bedrijf een professionele uitstraling geeft, door de representatieve kantoren van PriOffice. Klanten zoeken immers geregeld het adres op en uit onderzoek blijkt dat je serieuzer genomen wordt met een professionele, zakelijke locatie. Daarnaast heb je gelijk een mooie plek waar je klanten kunt uitnodigen!

kvk vestigingsadres
Flexplek-rotterdam

Eén vestigingsadres, meerdere kantoorruimtes

Met ons Plus lidmaatschap ontvang je een huurovereenkomst waarmee je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel registreert op één van de PriOffice locaties. De KvK stelt dat je alleen kunt vestigen op de locatie van waaruit daadwerkelijk de werkzaamheden plaatsvinden. Daarom heb je bij ons elke dag gedurende kantoortijden (en op verzoek ook daarbuiten) toegang tot je vestigingsadres. En wil je een keer op een van de andere locaties komen werken? Ook dat kan! Want het maakt namelijk niet uit op welke locatie je gevestigd bent. Je bent welkom om gebruik te maken van al onze locaties om te werken of te vergaderen.

Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om zelf te bepalen waar je werkt en hoe vaak je dit wilt doen. Een eigen bureau voor een dag in Zwolle? Vergaderen met een groep in Eindhoven? Met een klant afspreken in een spreekkamer in Rotterdam? Het is allemaal mogelijk. En PriOffice blijft uitbreiden, zodat we door heel Nederland kantoren hebben waar jij terecht kunt.

PriOffice werkt volgens de regels van de Kamer van Koophandel

PriOffice heeft regelmatig overleg met de Kamer en wij werken in overeenstemming met hun regels en voorwaarden. Met het Plus lidmaatschap ontvang je een huurovereenkomst waarmee je aan de Kamer kunt aantonen dat je bij ons een vestigingsadres huurt, waar je ook je werkzaamheden kunt uitvoeren. Op die manier voldoe je netjes aan de regels en hoef jij je nergens zorgen over te maken. De Kamer van Koophandel of de belastingdienst kan in sommige gevallen aanvullende informatie vragen.

kvk vestigingsadres
postverwerking pripost
postverwerking pripost

Postverwerking door PriPost

Wanneer jouw bedrijf bij ons gevestigd is, komt er automatisch ook post voor jou binnen op dat adres, bijvoorbeeld van de KvK. Om die reden heb je altijd een abonnement bij PriPost nodig, zodat zij jouw post professioneel kunnen verwerken. Het PriPost abonnement kost slechts € 5,95 per maand. PriPost haalt dagelijks de post op bij alle locaties waarna deze vervolgens op een centrale locatie wordt verwerkt.

Je bepaalt uiteraard zelf hoe jouw post verwerkt moet worden. De meeste klanten kiezen ervoor om hun post te laten scannen, omdat dit de snelste en meest voordelige optie is. Je bekijkt je post eenvoudig via de app, waardoor je nooit meer iets hoeft te missen, ongeacht waar je woont, werkt of verblijft. PriPost biedt ook praktische oplossingen zoals het kosteloos filteren van reclame en het ontvangen van pakketten. Bekijk de website van PriPost om meer informatie te zien over de tarieven en de verschillende manieren van postverwerking.

Waarom is PriOffice voordeliger dan andere aanbieders?

Bij PriOffice betaal je alleen voor wat je gebruikt en dat scheelt een hoop geld. In plaats van dure all-in abonnementen betaal je bij ons apart voor het vestigingsadres en apart voor het flexwerken of vergaderen. Zo houd je zelf de kosten in de hand.

Tevens zijn wij goed geautomatiseerd, waardoor we geen persoonlijk bemande recepties nodig hebben op onze locaties. De post wordt immers verwerkt door PriPost en de toegang tot de locaties wordt verstrekt via een app. Met deze ‘digitale sleutel’ kun jij heel gemakkelijk zelf de deur openen.

kvk vestigingsadres

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.