EEN KVK VESTIGINGSADRES VOOR €29.95!
EEN KVK VESTIGINGSADRES VOOR €29.95!
EEN KVK VESTIGINGSADRES VOOR €29.95!

Een vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel

Inschrijfadres – Zakelijk adres – Virtual office

Ben jij een van de duizenden ondernemers die flexibiliteit wil
en wil jij werken waar het jou uitkomt?

Wanneer je jouw bedrijf registreert op een van de PriOffice locaties, heb je niet alleen de vrijheid, maar ook de zekerheid dat zaken en privé gescheiden blijven. Je bedrijf heeft een professionele uitstraling zodat je klanten je serieus nemen.

Eén vestigingsadres, meerdere kantoorruimtes

Als lid van PriOffice, is het mogelijk om je bedrijf te registreren bij de Kamer van Koophandel op een PriOffice locatie. Je hebt de mogelijkheid om te werken op die locatie wanneer je wilt en je kunt ook komen werken op de andere locaties. Je wilt immers flexibiliteit en vrijheid dus jij beslist! PriOffice kan je 5 dagen in de week tijdens kantooruren toegang verlenen. Op verzoek is het ook mogelijk in het weekend.

Er is een limiet aan het aantal ondernemers dat we laten vestigen. Indien nog beschikbaar, kun je kiezen uit de locaties Amsterdam, Leidschendam of Rotterdam (Utrecht en Den Haag worden in de nabije toekomst toegevoegd). De locatie in Barcelona kan alleen gebruikt worden als ‘virtueel kantoor’ Dit betekent dat je jouw bedrijf op die locatie kunt registreren, maar dat je daar niet kunt gaan werken (een ‘virtueel kantoor’ is in Nederland wettelijk niet toegestaan).

Ongeacht op welke locatie je bedrijf is gevestigd, je kunt elke locatie in Nederland gebruiken om te werken of een vergadering te houden.

PriOffice werkt in overeenstemming met de regels van de Kamer van Koophandel.

PriOffice pleegt regelmatig overleg met de Kamer van Koophandel en wij werken in overeenstemming met hun regels en voorwaarden. Met het Plus en Premium lidmaatschap en indien aangegeven, ontvang je een huurovereenkomst van PriOffice. Hiermee kun je aan de Kamer aantonen dat je bedrijf bij ons gevestigd is en dat je werkt vanuit deze locatie. De Kamer van Koophandel of de belastingdienst kan in sommige gevallen aanvullende informatie verzoeken.

Postverwerking door PriPost

Als jouw bedrijf op een van onze locaties is gevestigd, ontvangen we automatisch ook post voor je. Het verwerken van ontvangen post en pakketten laten we over aan onze collega’s van PriPost. Als geen ander kunnen zij elke wens met betrekking tot postverwerking zorgvuldig vervullen. De meeste klanten kiezen ervoor om hun post te laten scannen, zodat alles direct digitaal beschikbaar is in het online klantenportaal (PriPortal).
Een abonnement bij PriPost is vereist voor leden met een PriOffice Plus- of Premium-lidmaatschap.
Een PriPost abonnement is er al vanaf slechts € 5,- per maand. Kijk op www.pripost.eu voor meer info.

PriPost logo