VERANDERING IN DE FACTURATIE
VERANDERING IN DE FACTURATIE

Wijziging van kwartaal- en jaarabonnementen

Op verzoek van een aantal klanten hebben wij in het verleden kwartaal- en jaarabonnementen gecreëerd, echter merkten we in de praktijk dat dit problemen gaf bij het (tussentijds) beëindigen. PriOffice streeft maximale flexibiliteit na en daarom hebben we besloten de kwartaal- en jaarabonnementen stop te zetten per het einde van de lopende contractperiode. Vanaf die datum worden die abonnementen omgezet naar maandabonnementen. Dit betekent dat iedereen een opzegtermijn van slechts 1 kalendermaand heeft en dat is wel zo prettig.

Betaling en facturatie

Een andere, belangrijke wijziging is dat de maandelijkse PriOffice abonnementskosten niet meer separaat worden gefactureerd. Deze zullen, net als de andere Pri-diensten, voortaan verrekend worden met het depot. PriOffice wordt vanaf januari dus ook vermeld op de PriServices verzamelfactuur.

Betaalde je PriOffice via automatische incasso?
Dan zal die automatische incasso vanaf januari voor het depot worden gebruikt en dus ook voor de andere Pri-diensten. Er wijzigt dus niet zoveel voor je.

Heb je geen incasso machtiging afgegeven?
Dan is het belangrijk dat je zelf zorgt voor voldoende saldo in het depot om de kosten te kunnen verrekenen. Je kunt eenvoudig een storting doen via het PriPortal.

Tip: wil je liever zelf storten maar niet iedere maand? Stort dan een groter bedrag, zodat je een aantal maanden vooruit kunt. 

start a business out of home

Belangrijk! Wanneer je meerdere bedrijven hebt gevestigd bij PriOffice en dus meerdere accounts hebt, is het belangrijk dat elk account een positief saldo in depot heeft!

Automatische incasso

Inmiddels maken verreweg de meeste gebruik van automatische incasso om de abonnementskosten van PriOffice te voldoen.

Maak je al gebruik van automatische incasso voor PriOffice maar nog niet voor het depot van PriServices?

  • Vanaf januari is deze machtiging ook van toepassing op het PriServices depot, dus voor alle Pri-diensten. Wanneer je dit niet wilt kun je de machtiging intrekken via het portal (Mijn account – Financieel). Dit betekent automatisch dat je dan zelf het depot dient op te waarderen.

Maak je al gebruik van automatische incasso voor zowel PriOffice als PriServices?

  • Dan blijft die incasso gewoon doorlopen

Maakte je nog helemaal geen gebruik van automatische incasso omdat je betaalde per kwartaal of per jaar? 

  • Je kunt het saldo van jouw depot handmatig aanvullen of eenvoudig automatische incasso aanvragen (via Mijn account – Financieel)
  • Wanneer je meerdere bedrijven gevestigd hebt bij PriOffice dient ieder account voldoende saldo in depot te hebben
  • Het aanvragen van automatische incasso gaat ook per account

Het voordeel van automatische incasso is dat je account niet op standby gaat en de postverwerking en reserveringen door kunnen gaan. Wanneer je het depot zelf aanvult en er ontstaat een negatief saldo, dan gaat het account automatisch op standby en wordt er geen post verwerkt. Je dient dan zelf het depot aan te vullen.

Vragen?

Heb je vragen over bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op door een support ticket aan te maken via het PriPortal.