EEN KVK INSCHRIJFADRES VOOR JOUW BEDRIJF
EEN KVK INSCHRIJFADRES VOOR JOUW BEDRIJF

Inschrijfadres KvK in Arnhem

Zoek je een inschrijfadres voor de KvK in Arnhem? Daarmee is het niet meer nodig om je om je huisadres hiervoor te gebruiken, zodat je deze uit het Handelsregister kunt houden. Dus geeft het je een veiliger gevoel dat klanten en anderen jouw privéadres niet zomaar kunnen achterhalen? Of vind je het vooral belangrijk om een professionele indruk te maken wanneer klanten opzoeken waar je gevestigd bent? In de beide gevallen kun je ons inschrijfadres gebruiken.

Tevens zorg je er met dat inschrijfadres voor dat je een fijne werkplek hebt om te komen werken wanneer je dat wilt. De flexplekken zijn vanuit het lidmaatschap eenvoudig te boeken, net als de vergaderruimten die er beschikbaar zijn.

Inschrijven op een ander adres

Geef je er de voorkeur aan jouw bedrijf op een ander adres in te schrijven, bijvoorbeeld om je privéadres uit het Handelsregister te houden? Of wil je graag een goede indruk maken op klanten die jouw adres online opzoeken? Het zijn veel gehoorde redenen om ons inschrijfadres voor de KvK in Arnhem te gebruiken.

Uiteraard voldoe je daarmee keurig aan de richtlijnen die er gelden. De belangrijke regel die de Kamer van Koophandel hanteert is dat je op het adres moet kunnen werken. Die mogelijkheid heb je bij ons, omdat we werkplekken hebben die je eenvoudig online kunt reserveren. En wil je vergadering organiseren of een workshop geven? Ook dat is mogelijk, dankzij de grotere ruimten die er aanwezig zijn.

Tip: is jouw bedrijf gevestigd op ons inschrijfadres voor de KvK in Arnhem? Dan ben je niet alleen welkom op die locatie, maar op al onze locaties in Nederland. Daarmee bieden we jou de mogelijkheid om volledig flexibel te werken waar en wanneer het jou uitkomt.

PriOffice Arnhem (Duiven) - page

Flexplek te reseveren

Wanneer je ingeschreven bent op ons inschrijfadres voor de KvK in Arnhem is er altijd een flexplek beschikbaar voor je, die je eenvoudig online reserveert. Je bent op die manier welkom om te komen werken, zo veel en zo vaak je maar wilt.

Dus zoek je regelmatig een plek om te komen werken of maar af en toe? Vind je het belangrijk om ergens naartoe te kunnen wanneer je met een klant wil afspreken? Je kunt zowel komen werken als vergaderen, en bijvoorbeeld ook een training geven voor een groep. Dus organiseer je een workshop of gaat het om een vergadering met een paar belangrijke deelnemers? Wij zorgen ervoor dat jij een fijne ruimte tot je beschikking hebt die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard ook goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Inschrijfadres voor de KvK in Arnhem

Zoek je een inschrijfadres voor de KvK in Arnhem? Wij zorgen ervoor dat je comfortabel werkt of vergadert op een plek die je eenvoudig bereikt en waar je ook jouw relaties kunt nodigen. En gaat het je vooral om een adres dat je kunt gebruiken voor in het Handelsregister? Wat voor jou ook de belangrijkste reden is, wij zorgen ervoor dat je flexibel bent in hoe je wilt werken. En dat je jouw privéadres niet hoeft te gebruiken bij de Kamer van Koophandel.

Ben je klaar voor een KvK inschrijfadres in Arnhem bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.