AMSTERDAM II
AMSTERDAM II
PriOffice

Locatie Amsterdam II

Deze locatie zit in Amsterdam Zuid-West, in hetzelfde gebied als diverse grote modemerken. In de directe omgeving zitten diverse winkels waaronder de Media Markt, een G-Star, Nike en PME Outlet en food ketens als Subway en KFC.

Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw en het PriOffice kantoor omvat het grootste deel van de eerste verdieping. Er is een grote, open ruimte met verschillende soorten werkplekken zoals bureaus, treinbanken en akoestische units voor meer privacy. Er zijn verschillende zitjes voor een meer ontspannen gesprek met bijvoorbeeld een klant. Ook zijn er twee afgesloten vergaderruimtes voor maximaal 11 personen.

Bereikbaarheid

Het kantoor is zowel vanaf de A10, de A9 en de A5 binnen enkele minuten te bereiken met de auto. Je kunt in de directe omgeving gratis parkeren wat uiteraard heel prettig is, zeker voor Amsterdam. Luchthaven Schiphol is ongeveer 10 minuten rijden dus ook voor internationale bezoekers is dit een prima locatie om af te spreken.

Met het OV is deze locatie ook heel goed bereikbaar want binnen slechts 5 minuten lopen afstand bevindt zich de tramhalte Dijkgraafplein waarmee je zo het centrum van Amsterdam in rijdt.

  • Slechts 2 minuten van snelwegen A9, A4 en A10

  • In een gebied met diverse winkels en eetgelegenheden

  • Ongeveer 8 minuten rijden van Schiphol

  • Oplaadpunt voor elektrische auto’s voor de deur

  • Openbaar vervoer (bus/tram) op 5 minuten lopen afstand

  • Gratis parkeren

PriOffice Amsterdam II overview
PriOffice Amsterdam II zitjes
PriOffice Amsterdam II treinbanken
PriOffice Amsterdam II zithoek

Ben je er klaar voor en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.