Locatie Amsterdam II

Deze locatie zit in Amsterdam Zuid-West, in hetzelfde gebied als enkele grote modemerken. In de directe omgeving zitten diverse winkels waaronder de Media Markt, een G-Star, Nike en PME Outlet en food ketens als Subway en KFC.

Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw en het PriOffice kantoor omvat het grootste deel van de eerste verdieping. Er is een grote, open ruimte met verschillende soorten werkplekken zoals bureaus, treinbanken en akoestische units voor meer privacy. Er zijn verschillende zitjes voor een meer ontspannen gesprek met bijvoorbeeld een klant. Ook is er een afgesloten vergaderruimtes voor maximaal 11 personen.

Goede bereikbaarheid

Deze locatie met vaste kantoorruimtes, flexplekken en vergaderruimtes is zowel vanaf de A10, de A9 als de A5 binnen enkele minuten te bereiken met de auto. In de directe omgeving zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig wat zeker voor Amsterdamse begrippen,  heel prettig is. Luchthaven Schiphol ligt op slechts 10 minuten rijden dus ook voor internationale bezoekers is dit een prima locatie om af te spreken.

Op ongeveer 5 minuten lopen afstand bevindt zich de tramhalte Dijkgraafplein waarmee je zo in het centrum van Amsterdam staat. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie dus heel goed bereikbaar.

  • Slechts 2 minuten van snelwegen A9, A4 en A10

  • In een gebied met diverse winkels en eetgelegenheden

  • Ongeveer 8 minuten rijden van Schiphol

  • Oplaadpunt voor elektrische auto’s voor de deur

  • Openbaar vervoer (bus/tram) op 5 minuten lopen afstand

  • Gratis parkeren

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.