VESTIGINGSADRES IN BREDA

Op zoek naar een vestigingsadres in Breda? Als je werkt vanuit huis en je liever jouw privé adres niet in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel hebt, kun je een ander vestigingsadres nemen. Je kunt daarvoor gebruik maken van onze locaties.

Met ons vestigingsadres in Breda voldoe je netjes aan de belangrijke richtlijnen van de Kamer van Koophandel, omdat je op ook op die locatie kunt komen werken. Je kunt het adres als bezoekadres voor jouw bedrijf registreren, waarmee je voorkomt dat je thuisadres in het Handelsregister komt te staan. Bovendien kun je ook op onze andere locaties komen werken, dus niet alleen op de locatie Breda waar jouw bedrijf gevestigd is.

Je hebt bij ons de beschikking over kantoorruimte die je flexibel kunt boeken. Per dagdeel, bijvoorbeeld om een klant te ontvangen, omdat je dat liever niet thuis doet. Of gewoon om jezelf even af te zonderen, zodat je rustig aan die complexe Excel sheet kunt werken. En wil je een vergadering houden met meerdere mensen of een training geven? Dankzij de verschillende ruimten kun je er met 2 tot 12 personen bij elkaar komen en maak je zeker weten een professionele indruk.

VESTIGINGSADRES VOLGENS DE KVK-RICHTLIJNEN

Zoek je een vestigingsadres in Breda, waarmee je netjes voldoet aan de richtlijnen die de Kamer van Koophandel hanteert? Wij zorgen er met een zakelijk inschrijfadres in Breda voor dat je op de officiële manier gebruik kunt maken van een adres voor jouw bedrijf.

Je kunt het vestigingsadres in Breda uiteraard gebruiken op de manier zoals jij wilt. Zoek je alleen een adres om jouw woonadres uit het Handelsregister te houden? Dat kan. Want je kunt weliswaar bij ons komen werken, maar die verplichting heb je natuurlijk niet. Of zoek je juist flexibele kantoorruimte, waar je ook jouw bedrijf kunt registreren? Ook dan ben je van harte welkom op onze mooie locatie in Breda. De keuze is helemaal aan jou!

page-coworking-breda

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.