GELUKT!
GELUKT!
GELUKT!

Je aanmelding is verwerkt!

We hebben je direct een mail gestuurd met daarin de vouchercode.
Niets ontvangen? Check ook even je spam map.

Een vestigingsadres aanvragen voor de KvK

Wil je jouw bedrijf vestigen op een van de locaties van PriOffice? Doorloop de onderstaande stappen.

1) Vraag eerst een Postbox aan bij PriPost.

De post die voor jou binnenkomt op je vestigingsadres wordt verwerkt door PriPost. Klik hier om een Postbox aan te vragen. Vul de vouchercode in bij de aanvraag en je betaalt geen inschrijfkosten. De abonnementskosten voor een Postbox zijn €5 per maand.

Na de aanvraag krijg je toegang tot het online platform waarin je kunt aangeven hoe je de post verwerkt wilt hebben. Je kunt kiezen voor scannen of doorsturen en ook pakketten (webshop retouren) en aangetekende post kunnen verwerkt worden.

2) Vraag vervolgens je lidmaatschap aan bij PriOffice.

Om je bedrijf te vestigen bij de KvK heb je minimaal het Plus abonnement nodig. De kosten zijn slechts €29,95 per maand. Ook bij deze aanvraag vul je de vouchercode in, zodat je geen inschrijfkosten betaalt. Na het afronden van de aanvraag, ontvang je een huurcontract waarmee je kunt aantonen bij de Kamer van Koophandel dat je bij ons flexibele kantoorruimte huurt.

Je kunt op die locatie komen flexwerken wanneer je wilt en ook op de andere locaties ben je van harte welkom! Dus ongeacht op welke locatie je bedrijf is gevestigd, je kunt elke locatie in Nederland gebruiken om te werken of een vergadering te houden.

PriOffice Rotterdam
PriOffice Amsterdam
post-doorsturen

Wil je alleen een zakelijk postadres?

Dan heb je voldoende aan alleen een abonnement bij PriPost. Dit kost slechts €5 per maand en al je wensen met betrekking tot postverwerking kunnen door PriPost worden vervuld. PriPost heeft duizenden klanten in meer dan 50 landen van de wereld voor wie zij de post ontvangen en verwerken.

PriPost-logo

Heb je de vouchercode ontvangen en wil je starten met geld besparen?

Heb je eerst nog behoefte aan meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met ons en we helpen je graag verder!