FLEXWERKEN

Flexwerken en op zoek naar een geschikte plek? Noem het een flexdesk, een flexibele werkplek of een werk- en vergaderruimte. Wij zorgen ervoor dat jij een plek hebt om te werken, te vergaderen en bijvoorbeeld om te netwerken. Met andere zelfstandigen en ondernemers, die net als jij zoeken naar een geschikte locatie.

Jij bepaalt hoe je de dag indeelt. Dat doe je soms thuis en de andere keer op een van onze kantoorlocaties. Met alle voorzieningen die je belangrijk vindt en bijvoorbeeld door je daarmee in te schrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Jij bepaalt hoe je komt flexwerken en hoe je gebruik maakt van ons aanbod. In bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam, op een representatieve locatie waar je ook klanten en andere relaties kunt ontvangen.

page-coworking-amsterdam

WAT IS FLEXWERKEN?

Wat is flexwerken? Je werkt flexibel op een kantoorlocatie en bijvoorbeeld thuis, net als bij de klant of op een andere plek. Je hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Met een laptop en andere spullen, materialen of apparatuur die je daarbij nodig hebt. Eens in de week een dag, of op meerdere momenten: jij bepaalt hoe je de flexplek wilt gebruiken om te werken. Door je afspraken daar te plannen of je af en toe even af te zonderen en de bekende ‘meters’ te maken.

Door te flexwerken ben je volledig flexibel in de manier waarop je jouw tijd indeelt. Als een belangrijke voorwaarde voor het zelfstandig ondernemerschap. Waarbij je een opdracht krijgt van jouw klant of opdrachtgever. Die je kunt uitvoeren op de manier die jij wilt. Op een flexplek, thuis of op een andere locatie. Zodat je kunt flexwerken zoals het bedoeld is.

Dus moet je een ingewikkelde Excel-sheet uitwerken, komt de deadline van een belangrijk artikel dichterbij of wil je gewoon even werken op een plek die je niet aan thuis doet denken? Wat de reden ook is, dankzij het flexwerken krijg jij gedaan wat er moet gebeuren. Om jouw lijst met taken af te ronden, door je daar in een fijne omgeving echt even toe te kunnen zetten.

GESCHIKTE LOCATIES: O.A. IN AMSTERDAM EN ROTTERDAM

Benieuwd naar de beschikbare locaties om te flexwerken? We bieden je die mogelijkheid in 12 locaties in Nederland, onder andere in Amsterdam en Rotterdam. In alle gevallen op een fijne locatie, die goed bereikbaar is en je de mogelijkheid biedt om er klanten te ontvangen:

 • Flexwerken in Amsterdam
  Op zoek naar een plek om te flexwerken in onze hoofdstad? Je werkt en/of vergadert op slechts twee minuten rijden van de snelwegen A9, A4 en A10. En reis je vanaf Schiphol of komt jouw internationale klant daar vandaan? Het is slechts 11 kilometer rijden, waardoor dit ook met een taxi goed te doen is. Bovendien bevindt het openbaar vervoer zich op maar 5 minuten lopen, waardoor de plek om te flexwerken uitstekend bereikbaar is.

 • Flexwerken in Rotterdam
  Wil je flexwerken in Rotterdam? Rotterdam I bevindt zich op maar een paar minuten rijden van de A15, A29 en A16, waardoor je op een centrale plek zit om snel naartoe te rijden. Bovendien zit de locatie tegenover winkelcentrum Zuidplein en vlakbij het ziekenhuis. En kom je liever met het openbaar vervoer? Dan zou je ook gebruik kunnen maken van Rotterdam II midden in het centrum bij de Willemskade. Een bijzondere locatie met een lunchroom erbij, waardoor je er bijvoorbeeld ook fijn met klanten kunt afspreken.

Adam locaties pagina

WERKEN EN VERGADEREN

De plekken om te flexwerken zijn goed geschikt om zowel te werken als te vergaderen. Dat betekent dat je er op meerdere manieren gebruik van kunt maken, afhankelijk van wat er in jouw agenda en op de planning staat.

Wil je werken op een fijne plek, waar je echt even tot rust kunt komen? Zorg ervoor dat je je goed kunt concentreren, om eindelijk af te krijgen waar je al die tijd al tegenop kijkt. En wil je een vergadering plannen, een workshop geven of een training organiseren voor een aantal enthousiaste deelnemers? Dat kan op de plekken om te flexwerken, waardoor je er gebruik van kunt maken op de manier die jij wilt.

Hoe je de ruimte ook wilt gebruiken, je kunt tijdens het flexwerken en vergaderen altijd rekenen op onze belangrijke voordelen:

 • Goed georganiseerd en betaalbaar
  Jij wilt natuurlijk zo efficiënt mogelijk investeren. In een plek om te flexwerken, waar je goed aan de slag kunt en toch niet te veel voor betaalt. Daarom horen we bij de goedkoopste aanbieders in de markt, zonder dat je inlevert aan comfort, professionaliteit en goede service.

 • Persoonlijke service met betrokken ondersteuning
  We bieden je persoonlijke service en betrokken ondersteuning. Online als je vragen hebt en natuurlijk op de locaties als je daar iets van ons nodig hebt. En wil je het flexwerken combineren met onze andere diensten? Ook daar helpen we je natuurlijk graag bij.

page-thumbs-up

FLEXWERKEN: VIND JOUW FLEXPLEK

Wil je graag flexwerken in bijvoorbeeld Amsterdam of in Rotterdam? We helpen je jouw flexplek te vinden, waar je uitstekend kunt werken. En waar je klanten kunt ontvangen voor een afspraak of waar je een vergadering met meerdere anderen kunt plannen.

Organiseer een workshop of een training, net als een andere bijeenkomst die belangrijk is voor je werk. Of gebruik de plek om te flexwerken als jij je echt even een keer goed wilt concentreren. Om het werk af te krijgen waar je thuis niet aan toe komt, omdat je als zelfstandige in een professionele omgeving verblijft.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.