JOUW VESTIGINGSADRES IN EINDHOVEN
JOUW VESTIGINGSADRES IN EINDHOVEN

Vestigingsadres in Eindhoven

Hoe verander je het vestigingsadres in Eindhoven? Je kunt gebruik maken van ons adres, bijvoorbeeld in plaats van je privéadres dat je nu nog hebt opgegeven. En schrijf je een nieuw bedrijf in, waarvoor je op zoek bent naar een adres om je te vestigen? Ook daar kunnen we je goed mee van dienst zijn.

Wij zorgen ervoor dat jij een adres hebt om je te vestigen. Je schrijft je met ons adres in bij de Kamer van Koophandel, waarmee je netjes voldoet aan de regels die er gelden. En wil je flexibel op ons kantoor komen werken? We nemen maar een bepaald aantal ondernemers aan, zodat er altijd voldoende plek is.

Tip: we hebben meerdere locaties in Nederland. Dus is er in Eindhoven geen plek meer? Je kunt je ook op een andere plek inschrijven. Vervolgens mag je op alles locaties komen flexwerken.

Jouw privéadres afschermen

Je kunt om allerlei redenen een vestigingsadres in Eindhoven bij ons kiezen. Vind je het bijvoorbeeld geen fijn idee dat jouw privéadres staat geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel? Door je bedrijf op ons adres te vestigen kun je dit eenvoudig voorkomen.

En wil je er met het adres van jouw bedrijf voor zorgen dat je een goede indruk maakt op nieuwe klanten? Met ons adres laat je zien dat je werkt op een plek die goed bereikbaar is, professioneel oogt en daarmee representatief is voor bijvoorbeeld de diensten die je aanbiedt.

Wat de reden ook is dat je ons vestigingsadres in Eindhoven wilt gebruiken, wij zorgen ervoor dat je jouw woonadres of thuisadres daarvoor niet langer hoeft in te zetten.

PriOffice Eindhoven page

Vestigen, werken en vergaderen

Met ons adres om je te vestigen in Eindhoven zorg je ervoor dat je jouw bedrijf daarmee bij de Kamer van Koophandel inschrijft. Het gaat om het adres in het Handelsregister, waar je vervolgens de mogelijkheid hebt om te komen werken en vergaderen:

  • Flexibel werken
    Zoek je een plek in Eindhoven om flexibel te komen werken? Je reserveert online eenvoudig de ruimte die je nodig hebt. Zo kun je in alle stilte werken, andere ondernemers opzoeken of heb je een plek om naartoe te gaan als het thuis te druk wordt.
  • Vergaderen en trainen
    Wil je met een paar klanten, leveranciers of andere relaties vergaderen? Wij hebben de ruimten beschikbaar, net als voor een training, workshop of een lezing die je aan een grotere groep wilt geven.

Vestigingsadres in Eindhoven

Wij zorgen voor het vestigingsadres in Eindhoven waar jij naar op zoek bent. Dus wil je jouw bedrijf bij ons vestigen? Je voldoet netjes aan de regels zoals de Kamer van Koophandel die stelt. Dat komt door de mogelijkheid om te komen werken. Het is een voordelige flexplek, die je bovendien kunt gebruiken om te voorkomen dat jouw privéadres in het Handelsregister wordt opgenomen.

Ben je klaar voor een vestigingsadres in Eindhoven bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.