Vestigingsadres KvK in Eindhoven

Moet je een vestigingsadres voor de KvK in Eindhoven organiseren? Je hebt een inschrijfadres in de stad nodig, waarvoor je bijvoorbeeld jouw privéadres kunt gebruiken. En doe je dat liever niet omdat je jouw eigen adres liever privé houdt? Geen probleem, dan helpen we je graag met ons representatieve kantoor aan de noordelijke rand van deze gezellige stad.

Wij bieden je bij PriOffice een officieel vestigingsadres in Eindhoven. Bovendien heb je dan ook gelijk een plek waar je daadwerkelijk kunt komen werken, zodat je netjes voldoet aan de eisen die de Kamer van Koophandel stelt.

Goedkeuring door de Kamer van Koophandel

We houden ons specifiek aan de regels die de Kamer van Koophandel stelt aan een vestigingsadres. Dat betekent dat je bij ons daadwerkelijk kunt komen werken en altijd toegang hebt tot het adres, bijvoorbeeld als je zoekt naar een flexplek. Op die manier heb je een professioneel bedrijfsadres in Eindhoven, waar je zowel kunt werken als een vergaderruimte kunt boeken.

Dus wil je jouw eigen adres liever niet gebruiken als inschrijfadres? Wij zorgen ervoor dat je een officieel adres hebt dat je kunt inzetten. Wij zorgen daarmee voor het vestigingsadres voor de KvK in Eindhoven, zodat je je daarover niet druk hoeft te maken.

PriOffice Eindhoven page
page-woman-in-coworking-space

Vestigingsadres voor de KvK in Eindhoven

Benieuwd naar de mogelijkheden van een vestigingsadres voor de KvK in Eindhoven door gebruik te maken van ons abonnement? We leggen je natuurlijk graag uit hoe dat precies in z’n werk gaat.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.