VIRTUEEL BEDRIJFSADRES: HOE WERKT DAT?

Een virtueel bedrijfsadres gezocht? Een echt virtueel adres bestaat fysiek niet, dus dat is een digitale of online locatie. Zoek je in plaats daarvan een ander adres voor jouw bedrijf, zodat je daar bijvoorbeeld jouw huisadres niet voor hoeft te gebruiken?

Als je dat bedoelt met een virtueel bedrijfsadres ben je bij ons aan het goede… adres. Wij zorgen ervoor dat je jouw zakelijk vestigingsadres bij ons kunt kiezen. Je kunt je bij de Kamer van Koophandel inschrijven met ons adres, omdat we je ook de mogelijkheid bieden om er daadwerkelijk te komen werken.

OFFICIEEL ADRES: KVK-GEACCEPTEERD

Wil je bij ons een bedrijfsadres huren? Er wordt ook wel gesproken van een virtueel bedrijfsadres, al is dat in de praktijk niet helemaal wat het is.

Onze adressen in onder andere Amsterdam, Rotterdam en bijvoorbeeld Den Haag zijn echte, fysieke kantoren. En sterker nog, er zijn meer dan voldoende flexplekken en vergaderruimtes, dus je bent er van harte welkom om te komen werken. Dat is een belangrijke voorwaarde van de Kamer van Koophandel, waar je dankzij ons adressen netjes aan voldoet.

PriOffice Eindhoven page

VIRTUEEL BEDRIJFSADRES

Met ons type ‘virtueel bedrijfsadres’ hoef je jouw (huis)adres niet te gebruiken bij de Kamer van Koophandel en is deze dus niet meer vindbaar in het Handelsregister. En ga je een tijdje op reis of is er een andere reden waarom je een ander adres zoekt? Ook dan kunnen we je natuurlijk goed van dienst zijn.

Ben je op zoek naar een locatie dicht bij jou in de buurt? PriOffice heeft 12 locaties in Nederland dus bekijk welke jouw voorkeur heeft en we zijn je graag van dienst.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.