ZAKELIJK VESTIGINGSADRES

Zakelijk vestigingsadres gezocht? Zodra je jouw bedrijf start schrijft de Kamer van Koophandel je in het Handelsregister in. En werk je vanuit huis? Dan betekent dit dat jouw thuisadres in het register komt te staan. Er zijn verschillende redenen om dat liever niet te willen. Vind je het bijvoorbeeld geen fijn idee dat klanten en relaties jouw thuisadres kunnen opvragen? Of wil je zorgen voor een meer professionele uitstraling? In de beide gevallen kun je gebruik maken van een zakelijk vestigingsadres.

Je kiest voor de KvK dan een zakelijk inschrijfadres, op een van onze kantoorlocaties. Dat kan bijvoorbeeld in Amsterdam of Rotterdam, waar je natuurlijk de mogelijkheid hebt om daadwerkelijk te komen werken. Je gebruikt met ons adres dus niet zomaar een virtueel bedrijfsadres. In plaats daarvan kun je er daadwerkelijk komen werken en voldoe je netjes aan alle voorwaarden die de Kamer van Koophandel stelt.

ZAKELIJK VESTIGINGSADRES VOOR DE KAMER VAN KOOPHANDEL

Zoek je naar een zakelijk vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel? Je kunt je op een van onze adressen inschrijven. Bovendien heb je de mogelijkheid om daar te komen werken en zelfs te vergaderen. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van flexibele kantoorruimte, ook als je kiest voor ons gratis lidmaatschap.

Het zakelijk vestigingsadres kun je gebruiken met het betaalde Plus abonnement. Zodat je op een voordelige manier voorkomt dat jouw thuisadres in het Handelsregister komt te staan.

Tip: wil je er alleen voor zorgen dat je de zakelijke post niet meer thuis ontvangt? De Postbox van PriPost is dan een interessante keuze.

PriOffice Amsterdam I grote ruimte

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.