FLEXKANTOOR: WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Flexkantoor in bijvoorbeeld Amsterdam gezocht? Net als in Rotterdam en Den Haag hebben we mooie locaties, waar je terecht kunt om te komen werken en vergaderen.

Wij zorgen er met het flexkantoor voor dat jij kunt werken als je daar behoefte aan hebt. En wil je een belangrijke meeting houden of zelfs een workshop of training organiseren? Boek eenvoudig een vergaderruimte, zodat ook die voor je klaarstaat en je een professionele indruk zal maken.

WERKEN EN VERGADEREN

Onze flexplek kun je allereerst goed gebruiken om te komen werken. Dus kom je er thuis niet aan toe of vind je het gewoon fijn om even in een andere omgeving te zitten? Wij zorgen er met de flexdesk voor dat je kunt komen werken wanneer je wilt.

Bovendien voldoen we daarmee netjes aan de voorwaarden van de Kamer van Koophandel. Die stelt dat je er in ieder geval moet kunnen werken, iets dat het geval is wanneer je ons flexkantoor kiest als vestigingsadres voor jouw bedrijf.

Flexkantoor

Onze flexkantoren zijn comfortabel voor je ingericht en bieden voldoende ruimte om lekker te komen werken. En heb je een belangrijke vergadering gepland? Door een vergaderruimte te boeken zorg je ervoor dat er plek is voor iedereen die deelneemt.

page-flexwerken

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.