POSTADRES KVK

Postadres bij de KvK wijzigen? Voorkom dat klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties jouw privéadres gebruiken om hun post naartoe te sturen. Zodat je (inkoop)facturen, zakelijke reclame en andere post op een ander adres kunt ontvangen.

Bij onze collega’s van PriPost vraag je eenvoudig een Postbox aan, die je kunt gebruiken als KvK postadres. Met de mogelijkheid om jouw post te bewaren, te scannen of naar je door te sturen. Waarmee je voorkomt dat je post zal missen, terwijl je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Let op: jouw privéadres volledig afschermen bij de KvK? Voorkom dat het adres wordt opgenomen in het Handelsregister, door een vestigingsadres te huren bij PriOffice.

start a business out of home

KVK POSTADRES WIJZIGEN

Wil je jouw KvK postadres wijzigen? Het gaat om het postadres in het Handelsregister maar niet om het vestigingsadres. Met een Postbox kies je voor een virtueel adres om de post te ontvangen. Voor alle post die je zakelijk ontvangt, waardoor je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Let op: heb je jouw KvK postadres gewijzigd? Het vestigingsadres in het Handelsregister blijft hetzelfde. Wil je ook dat aanpassen? Dan kunnen we je bij PriOffice goed van dienst zijn.

Het postadres bij de KvK kun je eenvoudig wijzigen, door een Postbox aan te vragen bij PriPost. Al vanaf € 5,50 per maand, altijd op basis van duidelijke tarieven. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. En je geen post meer hoeft te missen, zonder dat je die zelf hoeft te ontvangen.

ZAKELIJK POSTADRES: BEWAREN, SCANNEN EN DOORSTUREN

Met een zakelijk postadres biedt PriPost je een aantal aanvullende mogelijkheden:

  • Bewaren
    De post die je zakelijk ontvangt laten bewaren? De makkelijkste manier om te voorkomen dat je iets mist. Bijvoorbeeld als je de post tijdelijk niet kunt ontvangen of kunt verwerken.
  • Scannen
    Jouw zakelijke post digitaal ontvangen? PriPost scant wat er binnenkomt, zodat je paperless kunt werken en toch niets hoeft te missen.
  • Doorsturen
    PriPost stuurt de post fysiek aan je door, verzameld in een grote envelop om onnodige extra kosten te voorkomen.

Je kunt jouw postadres eenvoudig aanpassen, waarmee je zeker weet dat de post op de juiste plek terechtkomt. PriPost helpt je op die manier het zakelijk postadres bij de KvK aan te passen. Zodat je de post kunt ontvangen en kunt laten bewaren, scannen of doorsturen.

zakelijk-postadres
PriPost-logo

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.