Vestigingsadres KvK huren

Vestigingsadres voor de KvK huren? De makkelijkste manier om jouw privé adres af te schermen. Volgens de regels en richtlijnen van de Kamer van Koophandel, om je nergens zorgen over te maken.

Benieuwd hoe dat werkt? Wij zorgen voor een huurcontract waar de KvK om vraagt, uiteraard op basis van een laag tarief per maand. Waarmee je een KvK vestigingsadres huurt, zodat je daar zakelijk gebruik van kunt maken.

Let op: alleen op zoek naar een adres om jouw zakelijke post te ontvangen? Dan heb je voldoende aan een postadres voor de KvK. Goedkoper en afhankelijk van minder voorwaarden. Met de mogelijkheid om jouw post te laten bewaren, te scannen of door te sturen.

Tip: een zakelijk postadres voor de KvK huren? Dat kan bij PriPost, onze zusteronderneming die daarin is gespecialiseerd.

start a business out of home
Flexplek-rotterdam

KvK vestigingsadres wijzigen: de voorwaarden

Jouw vestigingsadres voor de KvK wijzigen, bijvoorbeeld om jouw privéadres af te schermen? Je moet aan een belangrijke voorwaarde voldoen. Je moet er jouw werkzaamheden uit kunnen voeren, dus moeten kunnen werken.

Tip: het is natuurlijk prettig om op jouw werklocatie ook te kunnen vergaderen. Toch stelt de KvK dat niet verplicht.

PriOffice biedt je een adres waar je kunt werken én vergaderen, zodat je voldoet aan de belangrijke richtlijnen van de Kamer van Koophandel. Geschikt om jouw vestigingsadres te wijzigen, dankzij een locatie die je voordelig kunt huren.

Je ontvangt van ons een huurcontract, waaruit blijkt dat je (flexibele) kantoorruimte huurt. Volgens de voorwaarden van de KvK, zodat je de gegevens zonder zorgen kunt overhandigen tijdens de inschrijving. Op het nieuwe adres, waarmee je voorkomt dat jouw privéadres in het Handelsregister terechtkomt.

KvK postbus als vestigingsadres: kan dat?

Je kunt voor de KvK geen postbus als vestigingsadres gebruiken. Het postbusadres is niet geschikt om vanuit te werken. Dat betekent dat je niet aan de voorwaarden voldoet. De Kamer van Koophandel zal het adres niet accepteren, waardoor je daar geen gebruik van kunt maken.

Vestigingsadres voor de KvK huren

Wil je een vestigingsadres voor de KvK huren? Ga een stap verder dan met alleen een postadres voor bedrijven. En gebruik het om jouw privéadres bij de KvK af te schermen. Om die uit het Handelsregister te houden, zodat klanten niet ineens voor de deur staan.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.