KvK: zakelijk inschrijfadres gezocht?

Voor de KvK een zakelijk inschrijfadres gezocht? Wij zorgen ervoor dat je daarvoor niet je thuisadres hoeft te gebruiken. Waarmee je voorkomt dat leveranciers, klanten en andere relaties eenvoudig kunnen opzoeken waar je woont. En waarmee je bovendien voorkomt dat je de zakelijke post op jouw privé-adres zal ontvangen.

En wil je werken als een digital nomad of regelmatig reizen, waardoor je geen gebruik kunt maken van jouw woonadres? Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat je een ander inschrijfadres voor de KvK kunt gebruiken. Om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel in het Handelsregister, zonder dat je daarbij jouw privégegevens bekend hoeft te maken.

Inschrijven met ons adres

Benieuwd hoe het werkt als je een bedrijfsadres wilt huren? Wij zorgen er met een KvK inschrijfadres voor dat je jouw woonadres uit het Handelsregister kunt houden. In plaats daarvan maak je gebruik van ons zakelijk vestigingsadres, waar je natuurlijk ook de mogelijkheid hebt om te komen werken en vergaderen:

  • Werken op een flexplek
    Wil je werken op een flexplek? Op onze adressen in bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam zorgen we ervoor dat er een werkplek voor je beschikbaar is. Die je per dagdeel kunt huren of waar je met de upgrade naar Unlimited flexwerken zelfs onbeperkt gebruik van kunt maken. Inclusief koffie, thee en natuurlijk een snelle internetverbinding. Om in alle rust te kunnen werken, vanuit een professionele omgeving die je inspireert en stimuleert.
  • Vergaderen en trainen
    Wil je vergaderen met klanten of een training organiseren voor meerdere deelnemers? Er zijn verschillende vergaderruimten beschikbaar, die je eenvoudig online kunt boeken. Met korting of op basis van ons gratis lidmaatschap, afhankelijk van hoe je er graag gebruik van wilt maken.
page-vergaderen

Voor de KvK een zakelijk inschrijfadres gezocht, dat netjes aan de voorwaarden daarvoor voldoet? Je moet er bijvoorbeeld kunnen werken, iets dat bij ons goed mogelijk is. Zodat je daar zonder problemen gebruik van kunt maken, wat de reden ook is. Wil je jouw privéadres afschermen of er daadwerkelijk voor zorgen dat je bij ons kunt komen werken en vergaderen? Wij zorgen ervoor dat je het zakelijk inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel kunt wijzigen.

page-kleine-vergaderkamer

KvK inschrijfadres aanpassen

Ga je jouw bedrijf starten en wil je meteen gebruik maken van ons KvK inschrijfadres? Of heb je jouw onderneming al een tijdje, maar staat die nu nog ingeschreven bij je thuis? Je kunt het aanpassen, waarmee je voorkomt dat jouw eigen adres nog langer in het Handelsregister blijft staan.

En wil je gaan werken en reizen of gebruik maken van onze flexplekken? Er kunnen allerlei redenen zijn om het inschrijfadres van jouw bedrijf aan te passen. Naar dat van ons, waarbij wij ervoor zorgen dat je netjes voldoet aan de richtlijnen die de Kamer van Koophandel daarvoor hanteert. Om je nergens zorgen over te maken, aan de hand van de verschillende lidmaatschappen waar je gebruik van kunt maken. Gratis of betaald, zodat je ook daarin zelf alle touwtjes in handen hebt.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.