FLEXDESK: COWORKING IN AMSTERDAM, ROTTERDAM EN DEN HAAG

Flexdesk gezocht? Wij bieden je de beste plek voor coworking. Dat betekent dat je een plek hebt om ontspannen of juist helemaal afgezonderd te komen werken. Dat geldt voor onze locaties in Amsterdam, Rotterdam en bijvoorbeeld Den Haag, omdat je de keuze hebt uit iedere plek waar je jouw bedrijf kunt registreren en waar je onze ruimtes kunt gebruiken. Net als in Zwolle en Breda.

Met de flexdesk voor coworking weet je zeker dat er een bureau en een ruimte beschikbaar zijn. Bovendien maak je natuurlijk gebruik van goede wifi en staat er voldoende koffie en thee om heel de dag door te komen.

COMFORTABELE KANTOORRUIMTE

De flexdesk waar je voor coworking gebruik van kunt maken is voorzien van alles wat je nodig hebt om goed te kunnen werken. Op de locaties in bijvoorbeeld Amsterdam, Breda en Den Haag kun je rekenen op:

  • Goede werkplek
    De werkplek is prettig en je kunt je goed afzonderen, als je je bijvoorbeeld even wilt concentreren. Zo werk je op de manier die je wilt, mét de mogelijkheid om anderen op te zoeken en bijvoorbeeld met andere freelancers te spreken over wat je bezig houdt.
  • Uitstekende wifi
    De wifi is natuurlijk goed, waardoor je de beschikking hebt over een uitstekende verbinding. Dus wil je werken met grote bestanden of heb je een videoverbinding nodig? Ook dat is natuurlijk geen probleem als je kiest voor onze flexdesk.
  • Koffie en thee
    De koffie en thee is goed, en er is voldoende van beschikbaar. Zo zorgen we ervoor dat je de dag makkelijk door kunt komen, ook als je lekker vroeg begint en dus nog even moet opstarten.
page-coworking-the-hague

COWORKING OP DIVERSE LOCATIES

Zoek je naar een mogelijkheid tot coworking? Onze flexdesk is dan goed geschikt. Dat betekent dat je in Amsterdam, Breda en bijvoorbeeld Den Haag de mogelijkheid hebt te komen werken wanneer je dat wilt. Dus zoek je naar een plek om te komen werken of wil je een keer vergaderen? Wij zorgen ervoor dat je de ruimte hebt.

En ben je ingeschreven op één van onze locaties? Dan mag je ook op de andere plekken komen werken, waardoor je zeker weet dat je altijd een plek hebt om naartoe te gaan.

page-coworking

FLEXDESK: COWORKING WAAR JE WILT

Met onze flexdesk voor coworking kun je werken waar je wilt, omdat je de beschikking hebt over locaties die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed beschikbaar zijn. Bovendien betaal je daarvoor een scherpe prijs per maand en kun je de ruimtes goedkoop boeken, zodat je daar maar weinig kosten voor hoeft te maken.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.