Trainingsruimte in Rotterdam

Trainingsruimte in Rotterdam gezocht? Gebruik onze locaties in Rotterdam Centrum of Zuid om jouw trainingen, cursussen, workshops en andere presentaties te geven.

Beiden op een makkelijk bereikbare locatie. Locatie Zuid zit op slechts een paar minuten rijden van de A15, A29 en A16. Locatie Centrum is vooral met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar, bijvoorbeeld vanaf het Centraal Station. En er is een heerlijke lunchroom direct naast ons, waardoor je ook voor een smakelijke lunch niet de deur uit hoeft.

VOOR 2 TOT 12 PERSONEN: TRAININGEN, WORKSHOPS EN MEER

Je kunt de trainingsruimte in Rotterdam gebruiken op de manier die je wilt. Voor een training of workshop met 2 tot 12 deelnemers, net als voor een presentatie voor een nieuwe of juist een bestaande klant. Over een nieuwe opdracht of om de voortgang door te nemen.

En gebruik je de ruimte om te trainen? Jouw deelnemers kunnen natuurlijk gebruik maken van de koffie en thee, net als een goede wifi-verbinding. Belangrijke voorwaarden om een succesvolle training te organiseren, op een locatie die inspireert en die er tegelijkertijd voor zorgt dat jullie alle rust ervaren.

Met onze trainingsruimte in Rotterdam zorg jij er op een flexibele manier voor dat er altijd een geschikte plek beschikbaar is. Met een gratis lidmaatschap en door de ruimte per dagdeel of per dag te boeken. Of met een van onze betaalde abonnementen, zodat je tot wel 35% korting krijgt op de ruimten die er beschikbaar zijn.

page-vergaderruimte

Wij zorgen ervoor dat jij kunt trainen in Rotterdam, in een ruimte die daarvoor goed geschikt is. Met plek voor alle deelnemers en natuurlijk met de voorzieningen en faciliteiten die jij nodig hebt. Voor een goed verhaal en een training die prikkelt. Om jouw deelnemers te inspireren en bij te laten leren, vanuit een omgeving waar jij flexibel gebruik van kunt maken.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.