KANTOORRUIMTE HUREN IN AMSTERDAM: VOORDELIG EN FLEXIBEL

Kantoorruimte huren in Amsterdam? Waarschijnlijk weet je hoe lastig dat kan zijn en ken je de hoge prijzen die op veel plekken worden berekend. Daar willen we graag wat aan doen, door je een zo flexibel mogelijk aanbod te bieden. Dus heb je het geprobeerd in Amsterdam Noord, Zuid, Oost en bijvoorbeeld Zuidoost of op andere plekken? Wij zorgen er in Amsterdam West voor dat je de mogelijkheid hebt om goedkoop gebruik te maken van een fijne werkplek.

We bieden je er de mogelijkheid om jouw bedrijf in te schrijven, netjes volgens de regels van de Kamer van Koophandel. Dat betekent dat je jouw thuisadres niet (langer) hoeft te gebruiken, waarmee je meteen meer privacy krijgt. Vervolgens mag je komen werken op de flexplekken die er beschikbaar zijn. En heb je een vergadering gepland? Of wil je een workshop of training geven? Ook daarvoor kun je eenvoudig een ruimte boeken, zodat je daar gebruik van kunt maken.

LOCATIE IN AMSTERDAM WEST

Kantoorruimte huren in Amsterdam valt niet mee. Tenminste, niet als je daar zelf naar op zoek bent en zoekt naar een vaste ruimte om gebruik van te maken. Dat merken we om ons heen en we horen natuurlijk de verhalen van ZZP’ers en andere zelfstandigen die ons vragen naar de ruimtes die er beschikbaar zijn.

Daarom maken we het je graag makkelijk om kantoorruimte te huren in Amsterdam. Op onze locaties is voldoende plek om te komen werken. Natuurlijk staan er koffie en thee, heb je de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en zorgen we ervoor dat de wifi-verbinding er uitstekend is.

Bovendien is de locatie goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dat betekent dat je er ook klanten uit kunt nodigen om te overleggen of om met meerdere te vergaderen. Zo zorgen we voor kantoorruimte te huur in Amsterdam, zonder dat je daarvoor een hoge prijs betaalt.

Inschrijfadres kvk Amsterdam

KANTOORRUIMTE TE HUUR: PER DAG

Je kunt gewoon per dag reserveren om te komen werken in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat er voor jou een plek beschikbaar is, waar je de kans hebt om bijvoorbeeld te werken aan die ene opdracht waar je nu echt even tijd in moet steken.

Het is de makkelijkste manier waarop we de kantoorruimte te huur in Amsterdam kunnen aanbieden. Dat doen we in Amsterdam West, al kun je er ook vanuit Zuid, Oost en Noord natuurlijk makkelijk naartoe komen. Zo zitten we eigenlijk altijd in de buurt, net als met onze locaties in bijvoorbeeld Rotterdam en Den Haag.

HUUR KANTOORRUIMTE: WERKEN EN VERGADEREN

Zoek je naar de huur van kantoorruimte, zodat je kunt komen werken en vergaderen in Amsterdam? Wij bieden je de twee mogelijkheden:

  • Kom (flex)werken in Amsterdam
    Ons flexkantoor is beschikbaar, zodat je de ruimte heel eenvoudig per dag kunt huren. Het is een fijne plek om te werken, waarmee jij zeker weet dat je de beschikking hebt over alles wat er belangrijk is om lekker aan de slag te gaan.
  • Vergaderruimte huren
    Heb je een vergadering gepland? Er is ruimte voor vergaderingen tot 10 personen, waardoor je er ook de mogelijkheid hebt om trainingen en workshops te geven. Zo zorgen we ervoor dat je flexibel bent, zonder dat je een duur huurcontract voor een kantoor in Amsterdam hoeft te tekenen.

Dus wil je kantoorruimte huren in Amsterdam? Wij zorgen ervoor dat je er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Inclusief vestigingsadres voor de KvK wanneer je dat wilt, waarmee je netjes voldoet aan de strikte regels die er gelden.

PriOffice Amsterdam II overview
PriOffice Amsterdam II zitjes

KANTOORRUIMTE HUREN IN AMSTERDAM

Zoek je een manier om goedkoop kantoorruimte te huren in Amsterdam? Op onze twee locaties in West zorgen we ervoor dat je als zelfstandige of ZZP’er de kans hebt om te komen werken. Dat doe je per dag, wanneer je maar incidenteel gebruik van wilt maken van de ruimte. En kies je voor een onbeperkt abonnement? Met die optie hoef je niet steeds per keer af te rekenen en betaal je de scherpste prijs. Je kunt er op een extra voordelige manier gebruik van maken, terwijl je gewoon werkt vanuit de hoofdstad.

Dus zoek je in Amsterdam naar de huur van kantoorruimte? En merk je dat het lastig is, terwijl je maar af en toe een plek nodig hebt om te kunnen werken? Dan is ons flexkantoor waarschijnlijk een betere keuze. Je kunt er uitstekend werken en je betaalt een vast laag bedrag per maand, plus eventuele kosten om de ruimte te boeken.

Ben je er klaar voor om lid te worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.