UTRECHT (ZEIST)
UTRECHT(ZEIST)
PriOffice

Vestigingsadres

Voor veel ondernemers wordt het steeds belangrijker om privé en zaken te scheiden. Door je bedrijf bij de Kamer van Koophandel te registreren op het PriOffice vestigingsadres in Utrecht (Zeist) kun je dit eenvoudig bewerkstelligen. Vanaf dat moment is het PriOffice adres zichtbaar in het handelsregister en blijft jouw eigen adres privé. Dat geeft jou als ondernemer niet alleen een veiliger gevoel, maar geeft jouw bedrijf ook een professionele uitstraling.

Je kunt het adres natuurlijk ook vermelden op je website en andere communicatiemiddelen. Wanneer klanten je adres googelen vinden ze een zakelijk kantooradres in plaats van een woning en uit onderzoek is gebleken dat je daardoor serieuzer genomen wordt. Daarnaast heb je natuurlijk ook direct een fijne plek waar je jouw bedrijf verder kunt uitbouwen, klanten en/of leveranciers kunt uitnodigen en kunt vergaderen!

Eén vestigingsadres, meerdere kantoren waar je kunt werken

Natuurlijk kun je tijdens onze ruime kantoortijden terecht op jouw vestigingsadres in Utrecht (Zeist), om er te flexwerken of om er bijvoorbeeld een bespreking te houden. En wil je een keer op een andere PriOffice locatie komen werken? Ook dat kan! Je bent welkom op al onze locaties en dus niet alleen op de locatie waar je gevestigd bent. Zo heb je de mogelijkheid om flexibel te werken waar en wanneer het jou uitkomt.

PriOffice werkt volgens de regels van de Kamer van Koophandel

PriOffice heeft regelmatig overleg met de Kamer van Koophandel en wij werken in overeenstemming met hun regels en voorwaarden. Dit betekent onder meer dat het aantal ondernemers dat zich kan vestigen op een PriOffice locatie beperkt is. Met het PriOffice Plus lidmaatschap verstrekken we een huurovereenkomst waarmee je aan de Kamer kunt aantonen dat je bij ons een vestigingsadres huurt, waar je ook je werkzaamheden kunt uitvoeren. Op die manier voldoe je netjes aan de regels en hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Kosten vestigingsadres Utrecht (Zeist)

Maandelijks abonnement

  • PriOffice lidmaatschap: € 34,50

  • PriPost abonnement: € 5,50


Totaal: € 40,00

Eenmalige kosten (bij aanmelding)

  • Administratiekosten: € 34,50

  • Borg: € 100,-

(over de borg wordt geen BTW gerekend)

Optioneel 

Tip: wil je meerdere bedrijven vestigen bij PriOffice? Kijk dan op deze pagina hoe dat werkt.

Vestigingsadres aanpassen bij de Kamer van Koophandel

Met de huurovereenkomst die je van ons ontvangt kun je zelf je vestigingsadres aanpassen op de KvK website. Meer uitleg hierover vind je op deze pagina.

Tip: Betreft het een nieuw bedrijf dat nog ingeschreven moet worden? Print de huurovereenkomst dan uit en neem deze mee naar je afspraak met de Kamer of de notaris.

Ben je er klaar voor en wil je jouw vestigingsadres bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.