DEN HAAG
DEN HAAG
PriOffice

Postadres

Het huren van een vestigingsadres bij PriOffice gaat altijd in combinatie met het huren van een postadres (Postbox) bij PriPost. Bij de inschrijving in het handelsregister moet je namelijk een vestigingsadres én een postadres opgeven en PriOffice doet niets met post. Tegenwoordig ontvangen de meeste bedrijven niet veel post meer, maar onder andere de Kamer van Koophandel en de belastingdienst zullen dit adres gebruiken om post naar je te sturen.

Het huren van de Postbox kost slechts € 5,50 per maand + een klein bedrag voor de verwerking van je post.

Postverwerking

PriPost is 100% gericht op het professioneel verwerken van post, dus je kunt er vanuit gaan dat jouw post in goede handen is. Meerdere keren per week wordt de post opgehaald en op een centrale locatie in Nederland verwerkt. Om die reden is het niet mogelijk om de post zelf op te halen.

Jij bepaalt hoe jouw post verwerkt moet worden en daarin heb je meerdere opties. De meeste klanten kiezen ervoor hun post te laten scannen, omdat dit de snelste en voordeligste optie is. Meerdere keren per week wordt de post gescand en geüpload in jouw beveiligde klantenportaal. Daar kun je de post bekijken, downloaden, archiveren, etc. Je kunt de post zelfs automatisch digitaal doorsturen naar bijvoorbeeld je boekhouder. De originele post kan vernietigd worden of worden doorgestuurd. Tevens kan reclame er kosteloos uit gefilterd worden, zodat je daar geen kosten aan hebt.

Bekijk de website van PriPost om meer te lezen over de verschillende manieren van postverwerking en de bijbehorende tarieven.

PriPost-logo
postverwerking

Ook pakketten ontvangen?

Wil je dat wij ook pakketten voor jou ontvangen? Activeer dan de dienst PriParcel door in te loggen in het portal en op PriParcel te klikken. PriParcel kan jouw pakketten ontvangen, consolideren en doorsturen van en naar ieder adres ter wereld. Ook is er een speciale service voor het ontvangen en verwerken van webshop retouren.

Houd er rekening mee dat we alleen pakketten kunnen ontvangen op het PriParcel afleveradres. Op jouw vestigingsadres in Den Haag kunnen dus geen pakketten worden bezorgd, want er zijn geen mensen aanwezig om deze in ontvangst te nemen.

Ben je er klaar voor en wil je lid worden bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.