DEN HAAG
DEN HAAG
PriOffice

Vestigingsadres

Wanneer je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel registreert op ons kantoor in Den Haag, houd je zaken en privé netjes gescheiden. Vanaf dat moment is het Haagse adres zichtbaar in het Handelsregister en blijft jouw eigen adres privé. Dat geeft jou niet alleen een veilig gevoel, maar jouw bedrijf ook een professionele uitstraling. De kans is immers groot dat klanten het adres opzoeken in Google en het blijkt dat je serieuzer genomen wordt wanneer ze dan een mooi kantoor zien in plaats van een woonhuis. Daarnaast heb je gelijk een fijne plek waar je klanten kunt uitnodigen!

Eén vestigingsadres, meerdere kantoren waar je kunt werken

Natuurlijk kun je tijdens onze ruime kantoortijden terecht op jouw vestigingsadres in Den Haag, om er te flexwerken of om er bijvoorbeeld een bespreking te houden. En wil je een keer op één van de andere PriOffice locaties komen werken? Ook dat kan! Je bent welkom op al onze locaties en dus niet alleen op de locatie waar je gevestigd bent. Zo heb je de mogelijkheid om flexibel te werken waar en wanneer het jou uitkomt.

PriOffice werkt volgens de regels van de Kamer van Koophandel

PriOffice heeft regelmatig overleg met de Kamer van Koophandel en wij werken in overeenstemming met hun regels en voorwaarden. Met het Plus lidmaatschap ontvang je een huurovereenkomst waarmee je aan de Kamer kunt aantonen dat je bij ons een vestigingsadres huurt, waar je ook je werkzaamheden kunt uitvoeren. Op die manier voldoe je netjes aan de regels en hoef jij je nergens zorgen over te maken.

PriOffice Den Haag page

Kosten vestigingsadres Den Haag

Hieronder vind je de kosten om te vestigen op deze locatie.

Tip: wil je meerdere bedrijven vestigen bij PriOffice? Kijk dan op deze pagina hoe dat werkt.

Maandelijkse vaste kosten

  • PLUS Lidmaatschap PriOffice Den Haag: € 29,95

  • Abonnement PriPost: € 5,50

  • Totale vaste kosten: € 35,45 excl. BTW

Eenmalige kosten (bij aanmelding)

  • Administratiekosten (opmaken documenten): € 30,-

  • Borg: € 100,-

Optionele kosten 

  • Kosten voor de postverwerking vind je op deze pagina van PriPost

Vestigingsadres aanpassen bij de Kamer van Koophandel

Met de huurovereenkomst die je van ons ontvangt kun je zelf je vestigingsadres aanpassen op de KvK website. Meer uitleg hierover vind je op deze pagina.

Tip: Betreft het een nieuw bedrijf dat nog ingeschreven moet worden? Print de huurovereenkomst dan uit en neem deze mee naar je afspraak met de Kamer of de notaris.

Ben je er klaar voor en wil je jouw vestigingsadres bij PriOffice?

Regel het eenvoudig in een paar minuten.

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.